• 9.197.182 stemmen

Geregisseerd door: Paul Hoen

Met onder meer: Meg Donnelly, RuPaul en Milo Manheim

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Zombies 3

"They beam down. We rise up."

Het is het laatste jaar van Zed en Addison op Seabrook en alles gaat beter dan ooit. Zed hoopt op een sportbeurs. Ondertussen bereidt Addison zich voor op de internationale cheer-off competitie. Dan verschijnen er plotseling buitenaardse wezens, die voor meer dan vriendschappelijke concurrentie zorgen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Het vorige deel kende een lichte vooruitgang ten opzichte van de eerste film, maar Z-O-M-B-I-E-S 3 is wat mij betreft weer terug bij het begin. Regisseur Paul Hoen onderneemt weinig moeite om de kwaliteit te verhogen en gaat verder op dezelfde, eenvoudige manier. Dit keer zijn buitenaardse wezens van de partij en wederom wordt er gekozen voor een nogal makkelijke aankleding. Als productie maakt het daardoor een gehaaste en afgeraffelde indruk, maar de castleden zelf passen erg goed in de personages die ze spelen. Inhoudelijk is het allemaal zo braaf en vriendelijk mogelijk, maar de allerjongsten onder ons zullen daar weinig moeite mee hebben. Vreemd dus dat de kijkwijzer alsnog zo hoog staat, ik meen dat de 9-jarige Shadowed dit soort prulletjes toen wel ontgroeid was.