• 9.376.310 stemmen

Geregisseerd door: L. Gustavo Cooper

Met onder meer: Henry Thomas, Bradley Stryker en Jennifer Robertson

• Netflix Vanaf 13 februari op Netflix

Plot Crawlspace

Familieman en loodgieter Robert is zojuist vader geworden van een pasgeborene. Zijn volgende klus is in een hut in het bos, waar hij een septic tank moet repareren. Net als elke andere dag waagt Robert zich in de kruipruimte. Zijn dag neemt een donkere wending als twee meedogenloze stropers langskomen om hun verstopte zak met geld op te eisen en iemand in de hut doden. Na de brute moord moet Robert snel beslissen of de kruipruimte zijn graf zal zijn of het strijdtoneel in zijn gevecht om te overleven.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

I'm a plumber, I deal with pieces of shit all day long

Dit is wel echt ietsje meer dan 1.5 ster waard (het gemiddelde van 2 stemmers vóór ik stemde). "De boeven" zijn nogal knullig, waardoor er soms wat Home Alone-achtige taferelen ontstaan, maar ik vond het eigenlijk wel vermakelijk. Wel een enorme dooddoener van een plot twist, wow.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Niet geweldig, maar zeker niet zo slecht als het gemiddelde doet vermoeden. Het acteerwerk is niet al te sterk maar het kan er best mee door. Zo ook het verhaal, simpel maar toch heb ik me niet verveeld. En net als mijn voorganger vond ik het soms wel wat weg hebben van Home Alone.

avatar van stinissen

Redelijke film met een zak popcorn best te genieten.

avatar van schumacher

schumacher

Ik vond het maar niks, weer een zoveelste b-film.

avatar van Hoggiebro

Hoggiebro

Bubblez schreef:
I'm a plumber, I deal with pieces of shit all day long

Kan het hier eigenlijk wel mee eens zijn.

avatar van Brain on fire

Brain on fire

Niet best deze film. Houdt t midden tussen de grappen van 'home alone' en de spanning van 'Bassie & Adriaan. Het verhaal is nog niet zo heel belachelijk, maar de uitvoering met de 'boeven' is bedroevend en je vraagt je doorlopend af of de makers zichzelf serieus hebben genomen toen ze deze film schoten. Met een paar biertjes, een zak chips en Olivia Taylor Dudley als de vrouw van... is het net uit te houden.

2 sterren voor de moeite.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Dit had wel wat beter gekund al is het niet echt slecht te noemen.

waarom maakte ze niet gewoon een gat in de vloer?

Vond maar vervelende hoofdrolspeler die ik verder nergens van ken

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Bubblez schreef:

E.T. nooit gezien?

OMG haha nu zie ik het ook!

Dat had ik wel eerst even op mogen zoeken...

avatar van Luudje10

Luudje10

Een zeer matige film wederom van Netflix. Heel erg voorspelbaar met slecht spelende acteurs

avatar van edwin1967

edwin1967

Ik hou wel van dit genre films, al was deze wel heel slecht gemaakt. Niet meer dan een 1.0

avatar van Epitaph

Epitaph

Geen erg goede film, ....maar een hoge amusementswaarde!

avatar van shawna

shawna

Typische b film ik had er veel meer van verwacht.

avatar van b00ts

b00ts

Veel slechter kan het niet. Oh ja……Home Alone is beter.

avatar van perdona

perdona

Eerste klas broddelwerk.

avatar van DragQueen

DragQueen

Geen hoogstaande film, maar niet zo slecht als het huidige gemiddelde doet vermoeden. Het keek hapklaar weg en was voorbij voor ik de kans had me te vervelen. 2,5 Ster.

Crawlspace is een teleurstellende Netflix B-film die niet weet te voldoen aan de verwachtingen van een serieuze liefhebber. Een complete ramp van begin tot eind. Het is zo'n film waarvan je wenst dat je het uit je geheugen kon wissen, een verspilling van kostbare tijd.

Het acteerwerk in deze film is een masterclass in middelmatigheid. Verhaal zeer voorspelbaar. De film slaagt er niet in om de kijker te boeien en laat het een gevoel van onvervulde potentie achter.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Een film die wel wat aan Home Alone doet denken. Vooral de boeven in Crawlspace zijn een beetje van het zelfde kaliber als de boeven in Home Alone. Crawlspace is zoals sommigen hier ook al aangeven zeker niet zo slecht als dat het gemiddelde cijfer hier doet vermoeden. De film kijkt gewoon vrij prettig weg. Met vlagen is de film ook nog best grappig ook.

Ruime 2.5*

avatar van Shadowed

Shadowed

Weinig stimulerende thrillerfilm van regisseur L. Gustavo Cooper, die eerder aandacht leek te schenken aan zijn castleden dan aan het opbouwen van spanning. Henry Thomas speelt waarschijnlijk het meest overtuigende personage, terwijl zijn acteerprestatie uiteindelijk amper de middelmaat aanraakt. Het zegt wat over het niveau van Crawlspace, waardoor het uiteindelijke kat-en-muisspel dan ook nooit van de grond komt. Cooper wint wat aan kracht door middel van enkele expliciete geweldsuitspattingen, maar verder sleept het gebeuren vooral te lang aan zonder hoogtepunten. Het camerawerk evenals de decoratie ogen onafgemaakt en slagen er niet in een zeker gevoel van claustrofobie op te roepen, maar ook de nogal eenvoudige invulling van de personages garanderen weinig interesse. Er zitten aardige momenten tussen verstopt, maar Crawlspace is uiteindelijk voornamelijk een gevalletje van afwachten. Het zijpad met de politie sloeg volkomen nergens op.