• 9.378.457 stemmen

Met onder meer: Sofia Carson, Nicholas Galitzine en Linden Ashby

Gesproken taal: Engels en Duits

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Purple Hearts

De scherpzinnige Cassie werkt 's nachts in een bar in Austin, Texas om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze haar droom nastreeft om zangeres en liedjesschrijfster te worden. Luke is een soldaat in opleiding die op het punt staat uitgezonden te worden. Cassie, die met medische rekeningen worstelt nadat bij haar diabetes is vastgesteld, wil met een oude bekende trouwen voor een betere ziektekostenverzekering. Als hij weigert, schiet Luke haar te hulp. Hij wil met haar trouwen vanwege zijn eigen wanhopige redenen. Ze zullen hun meningsverschillen opzij moeten zetten om het op een echt huwelijk te laten lijken.

avatar van BBarbie

BBarbie

Romantisch drama over twee jonge mensen die in een uiterst moeilijk parket zitten en min of meer noodgedwongen van de nood een deugd maken. Uitermate voorspelbaar melodrama met een innemende hoofdrol voor de charmante Sofia Carson, die de film bovendien opluistert met een handvol mooie songs.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Cute girl en mooi-boy, elk met hun eigen problemen, storten zich noodgedwongen in een schijnhuwelijk... Hoe dat afloopt kun je wel raden. Voeg er nog wat drama aan toe en je hebt een film als deze. De cast speelt nog redelijk maar het verhaal vond ik niet al te boeiend en het voelt allemaal een beetje neppig aan.

avatar van AnyaH

AnyaH

Romantische dramafilm over een zangeres die een verstandshuwelijk met een militair sluit. Niet geheel onmogelijk, maar niet erg realistisch verhaal. Soms irriteerde ik me wel aan het niet zo erg hoge acteerniveau, sommige scènes zijn zelfs tenenkrommend. Het is een standaard film waarvan er velen op Netflix staan. Als je niet te hoge verwachtingen vooraf hebt, dan is het nog te doen.....