• 9.369.461 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Rodrigo García

Met onder meer: Ewan McGregor, Ethan Hawke en Maribel Verdú

Plot Raymond & Ray

"Two brothers. One final request."

Raymond en Ray zijn halfbroers die steeds in de schaduw van hun vreselijke vader hebben geleefd. Ondanks de pijn en woede die ze hierdoor voelen, hebben ze hun zin voor humor niet verloren. Op de begrafenis van hun vader herenigen ze zich en pogen ze zichzelf opnieuw uit te vinden.

Vanaf 21 oktober te zien op AppleTV+

Trailer geplaatst!

avatar van John Milton

John Milton

Hmmm. Ziet er niet onaardig uit, maar met McGregor en Hawke had ik liever iets gewichtigers gehad. Dit oogt wat 'luchtig', ondanks het thema.

avatar van schumacher

schumacher

Slaapverwekkende film.

In het begin dacht ik nog van we zien wel, effe verder kijken maar helaas, begon me meer te ergeren, pokkesaai.

avatar van scorsese

Goeie film over twee halfbroers die na lange tijd weer bij elkaar komen om hun vader te begraven. Een niet al te zwaar drama met een aangenaam, rustig tempo. Geen grootse gebeurtenissen, maar wel prima scenes en een aantal prima dialogen. Ethan Hawke en Ewan McGregor zijn goed gecast als broers en zetten hun rollen goed neer.

avatar van james_cameron

Onderkoelde zwarte humor in dit luchtige drama over twee van elkaar vervreemde halfbroers, gespeeld door Ewan McGregor en Ethan Hawke, die weer met elkaar te maken krijgen wanneer hun vader komt te overlijden. De chemie tussen McGregor en Hawke werkt aanstekelijk en hun natuurlijke spel is de voornaamste reden om dit verder wat onopvallende filmpje te gaan kijken. Hier en daar verder wel wat grappige momenten en de rest van de cast is ook goed op dreef.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Best oké. Op zich niets bijzonders maar er zit wel wat leuke humor in en de cast speelt naar behoren.

avatar van BBarbie

BBarbie

Rustige karakterstudie over twee halfbroers, die al dan niet met de nodige tegenzin naar de begrafenis van hun gehate vader gaan. Bij die gelegenheid worden zij niet alleen geconfronteerd met verrassingen, maar vooral met hun eigen gevoelens jegens het verleden. Een mooi drama met aansprekende optredens van Ethan Hawke en Ewan McGregor. Ik hoop hen nog vaker tegen te komen in dit soort rollen.