• 9.180.052 stemmen

DC League of Super-Pets (2022)

Animatie / Komedie | 100 minuten

Gesproken taal: Engels, Portugees, Slowaaks en Tsjechisch

Releasedatum: 3 augustus 2022

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot DC League of Super-Pets

"Sit, stay, save the world."

Iedere superheld heeft weleens een vakantie nodig, zo ook Superman. Gelukkig staat Krypto the Superdog, zijn trouwe viervoeter, in zo'n geval paraat om de misdaad te stoppen. Ook zijn hond beschikt namelijk over superkrachten, die in grote lijnen overeenkomen met die van Superman zelf. Samen met een vliegende kat genaamd Streaky the Super-Cat trekt Krypto door de stad om de boel op orde te houden en de slechteriken te verslaan. Er ligt namelijk gevaar op de loer: Lex Luthor!

Krypto the Superdog (stemrol)

Ace the Bat-Hound (stemrol)

Clark Kent / Superman (stemrol)

Bruce Wayne / Batman (stemrol)

Lulu (stemrol)

PB (stemrol)

Merton (stemrol)

Chip (stemrol)

Diana Prince / Wonder Woman (stemrol)

Lex Luthor (stemrol)

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 18 mei 2022 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 18 mei 2022 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

Verplaatst naar 3 augustus 2022.

avatar van wwelover

wwelover

Ondanks dat ik een liefhebber ben van DC en Dwayne Johnson was ik niet per se van plan te gaan, maar de goede score op RT hebben me overtuigd. Uiteindelijk gewoon een zeer geslaagde film met veel leuke grappen. Ook voor ouder publiek. Reeves als Batman is leuk, al heeft Lego Batman wel wat gras voor zijn voeten weggemaaid.

avatar van Walter S.

Walter S.

Best aardig, maar ook niet meer dan dat. Al speelt ook mee dat ik de NLs-talige versie zag. Ik heb even opgezocht hoe die heet, Defano Holwijn, wat een ongelooflijk irritante manier van praten heeft die man. Is ook een rapper las ik en als ik ergens hysterische bijlmoordenaarneigingen van krijg dan zijn het wel Nls-talige rappers, vooral met auto tune, maar dat terzijde. Maar goed, Defano Holwijn met zijn irritante stem dus, verkloot in zijn eentje een film.

Maar ook dom van mij om naar de Nederlandse versie te gaan, dat geef ik grif toe.

Heb hem vandaag gezien, uiteraard in het Engels als ik niet met de neefjes naar zoiets ga, ik kan dat NL echt niet uitstaan.

Verassend leuk. Plenty humor waar ik echt om kon lachen, leuk verhaaltje, ze drijven soms lekker de spot met hun eigen franchises en dat kan ik altijd waarderen. Ook als honden liefhebber echt leuk om te zien bepaalde scenes.

avatar van filmkul

filmkul

• 2051 stemmen

Leuke animatiefilm. Het verhaal is best leuk en kent een originele invalshoek. De uitwerking is goed geslaagd. De film zit bomvol energie en de vaart zit er goed uit. Er is veel actie en spanning en genoeg humor, met een aantal geslaagde grappen. Ook voor volwassenen is de film prima te doen. 3.5

avatar van Chantal75

Chantal75

Deze film is niet geschikt voor 6+ kinderen, maar 9+ kinderen. Hij is te eng gemaakt. De enge stukken duren ook te lang.

avatar van davidov

davidov

• 2025 stemmen

Chantal75 schreef:

Pff, wat een aanstellerij, helikoptermoedertje zeker?

De kijkwijzer geeft duidelijk aan dat er wat angst en geweld in de film zit, daarom ook "meekijken gewenst voor zeer jonge kinderen. (6 jaar). Zodat de volwassenen de kleintjes bij kunnen staan en door die moeilijke periode heen kunnen helpen (my god..). Mee gaan in die angst maakt ze nou niet echt meer weerbaar.

En dan nog, is dat waarom de film de minimale stem van 0,5 verdiend? Omdat de NL-kijkwijzer kennelijk naar jou smaak niet het juiste labeltje op de film plakt (waar de makers van de film 0,0 mee te maken hebben), verdienen de makers geen enkele erkenning voor hun werk?

Jemig de pemig wat zuur, ben blij dat ik normale ouders had, je zal maar opgroeien in een gezin waar men zo heftig op alles reageert. "Won't somebody please think of the children?"

avatar van teigertje

teigertje

Een hele leuke D.C. animatie.

Wat wel echt heel leuk gedaan is.

Plezier voor jong en oud.

Mooie animatie en grappig en zelfs soms een beetje ontroerend.

Absoluut beter als verwacht.

En meer dan de moeite waard.

avatar van korenbloem02

korenbloem02

Chantal75 schreef:

Ehhh, en daarom een halve ster?

avatar van mrklm

mrklm

Toen Jor-El [Alfred Molina] en Lara ]Lena Headey] hun pasgeboren zoon redden door hem in een ruimtesonde richting Aarde te sturen, ging hun puppy mee om zijn piepkleine baasje te beschermen. Als volwassenen zijn Superman [John Krasinski] en zijn superhond Krypto [Dwayne Johnson] onafscheidelijk, tot Krypto zich realiseert dat Lois Lane [Olivia Wilde] de relatie met zijn baasje wel eens zou kunnen verstoren. Ondertussen ontdekt Lex Luthor [Marc Maron] hoe hij Superman en Krypton kan beroven van hun krachten. Een neveneffect is dat die krachten overgaan op dieren en daardoor is de weg vrij voor cavia Lulu [Kate McKinnon] en haar leger van hamsters. Zij is niet de enige die nu bijzonder krachten heeft, maar Ace [Kevin Hart], PB [Vanessa Boyer], Merton [Natasha Lyonne] en Chip [Diego Luna] kunnen totaal niet overweg met hun superkrachten. Krypto lijkt de aangewezen persoon om hier een team van superhelden van te maken, maar hij is “niet zo goed met anderen.” Het verhaal is niet bijster intelligent en de indrukwekkende stemmencast stelt teleur (vooral McKinnons imitatie van Stewie Griffin klinkt geforceerd) , maar er zijn genoeg aardige ideeën om de niet al te veeleisende liefhebber van familiefilms tevreden te stellen, waaronder de opkomst en ondergang van Whiskers [Winona Bradshaw] en een amusant rolletje van Keanu Reeves als Batman.

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardige animatiefilm die lekker wegkijkt.

avatar van K. V.

K. V.

Dit was nog een leuk animatiefilmpje. Een lekker vlot tempo en de film zag er ook tof uit. Het verhaal verveelde ook niet en er was ook wel wat ruimte voor humor. De film was voor jong, maar zeker ook voor oud, kinderachtig werd het nooit.

We hadden de Vlaamse versie gezien, maar storend was het niet.

Voor mij mag er gerust nog een deel komen. Ook blijven zitten, want er was nog een after credit.

avatar van freezer1980

freezer1980

Chantal75 schreef:

Wat een onzin.. voor 6+ is prima. niks engs aan.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Ik heb niks met superhelden. Toch goed mee vermaakt.

avatar van Dick Starbuck

Dick Starbuck

Te eng las ik ergens in de comments. Whaha!!!

Mijn zoons vonden het geweldig. Big smiles in een volle bioscoopzaal (Herfstvakantie).

Ik zelf ook. Veel vaart, actie en humor. DC schroomt niet om z'n eigen superhelden te kakken te zetten.

Beter vermaakt dan Black Adam ( ook DC) wat ik eerder deze week gezien had. 4 sterren

avatar van The Oceanic Six

We worden tegenwoordig doodgegooid met animatiefilms, dus zo'n film moet wel heel speciaal zijn wil ik er nog onder de indruk van raken. Deze film doet z'n ding, meer niet. Het voelde een beetje als een reden om zoveel mogelijk DC karakters erbij te halen, maar het was niet echt bijzonder te noemen. De stemmencast is imposant en doet het behoorlijk en visueel is dit ook goed gemaakt. Kan me voorstellen dat genoeg mensen hier best van genieten door al het spektakel en de soms best aardige humor. Dat heb ik ook gedaan zonder dat ik me me deze film volgende week nog zal herinneren.

avatar van The Oceanic Six

Walter S. schreef:

Haha sterkte. Ik trek Nederlandse stemmen echt totaal niet bij dit soort films.

Tegenwoordig vinden ze iedere debiele BN-er een goed stemacteur, maar het is gewoon een vak. Dat was vroeger echt zoveel beter, denk aan Spongebob, Ducktales of The Lion King met stemmen van eigen bodem.

avatar van teigertje

teigertje

Voor kinderen is dit een hele leuke film.

Waarin deze keer behalve verschillende bekenden Superhelden ook deze keer de Super honden van Superman en Batman en de Super dieren van andere Superhelden, ook hun avonturen beleven.

Wanneer zei de wereld moeten redden tegen de villan Lex Luthor en zijn snode plannen.

Een vermakelijke en entertainende animatie.

Zelf vind ik dit een matige maar leuke animatie, maar helaas niet echt bijzonder.

Van 3,5* naar 2,5*