• 9.378.314 stemmen

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje (2021)

Familie | 75 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Lucio Messercola

Met onder meer: Robert ten Brink, Pamela Teves en Filip Bolluyt

Releasedatum: 6 oktober 2021

Plot De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland...! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Vanaf 6 oktober in de bioscoop (Just Entertainment)

Na Het Paard van Sinterklaas (2005) had er eigenlijk nooit meer een Sinterklaas-film gemaakt hoeven worden.

bart007bond

Ik had deze graag gezien als eerbetoon aan Peter r de Vries en omdat ik sinterklaas een warm hart toedraag.

Was ik een vrouw geweest had ik wel mogen kijken.

Ik was met stomheid geslagen, er werd gewoon geimpliceerd dat ik een pedofiel ben.

Zal niet vermelden waar het was.

Je werd geweigerd en wat zeiden ze toen dan tegen je?

Kan me namelijk niet voorstellen dat een bios iemand weigert om naar de film te gaan als er is betaald en er is plek. Of had je een lange bruine regenjas aan?

bart007bond

Werd geweigerd omdat er bijna alleen maar kinderen in de zaal zaten.

Zij vonden het onverantwoord om dan een man alleen, ik was normaal gekleed, spijkerbroek, sneaker en spijkerjas, in de zaal toe laten.

Ze vonden het trouwens maar vreemd dat ik naar kinderfilm wilde, dat was toch raar.

Juist omdat ik man alleen was mocht het niet, had ik neefje of nichtje bij me mocht het wel, of als ik een vrouw was.

Kennelijk is het daar man alleen + kinderfilm = pedofiel.

Wat word hetvolgende, een VOG meenemen naar een film onder de 16.

Ga morgen aangifte doen wegens SMAAD.

Verbijsterd weggelopen en naar Benedetta gegaan, wat trouwens een sublieme film was, waar ik zonder moeite naar binnen kwam.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Oke, ik zie dat er geen zwarte pieten meer mee (mogen)doen. Dan ben ik echt heel benieuwd wat het volgende zal zijn wat ze gaan zoeken om te verbieden. Want ik kan me niet voorstellen dat ze nu genoegen nemen met de overwinning, want nu weten ze dat er meer mogelijk is voor ze. Maar wat de zwarte pieten betreft dat hebben ze alvast gewonnen, maar wat aan deze film nog vele malen erger is, is dat ze van Martien Meiland een acteur gemaakt hebben!! Het moet toch niet veel gekker meer worden hier in dit land. Waarom geven ze zo'n aandachtgeile glibber uberhaupt een podium?? Die begint zo nog echt in zichzelf te geloven. Maar hij kan niks, alleen maar gillen en giechelen.

bart007bond schreef:

Werd geweigerd omdat er bijna alleen maar kinderen in de zaal zaten.

Kennelijk is het daar man alleen + kinderfilm = pedofiel.

Wat word hetvolgende, een VOG meenemen naar een film onder de 16.

Ga morgen aangifte doen wegens SMAAD.

Ja, bij Benedatta zitten als het goed is geen kinderen, dus alle ruimte bij die lesbische nonnenporno

Wel apart om je te weigeren ja. Zou ik ook wat mee doen, maar ik zou het ook bij die bios laten weten.

Overigens zou ik als man alleen ook niet naar een sinterklaasfilm gaan, maar verboden is het niet.

Heb jij zoiets niet al eens eerder meegemaakt? Kan me van een tijdje terug nog herinneren dat je ook ergens ruzie met je bios had.

The Oceanic Six schreef:

Met collega's die het belachelijk vonden dat ik naar scoob wilde.

Heb wel eens vaker ruzie, zoals jullie gemerkt hebben heb ik soms kort lontje

bart007bond

Ik vind gewoon dat men doorslaat bij bioscoop.

Ik mag toch zelf weten waar ik heenga, het feit dat ik als ik vrouw geweest was er wel heen had gemogen, vind ik een klap in het gezicht van alleengaande bioscoop bezoekers.

Kennelijk is een man alleen nu al een dreiging, word wachten op de tijd dat je moet aantonen dat je geen pedofiel bent voor je naar binnen mag.

Kondoro

Sorry Bart, ik moet er wel een klein beetje om lachen. Ik snap je frustratie maar ik snap hun aan de ene kant ook wel.

avatar van Hientje

Hientje

Mer mijn kinderen geweest, maar zelfs zij gaven aan: wat is dit?

Wat een slechte film! Nu zijn de meeste Sintfilms geen hoogstandjes, maar wat was dit slecht..

Zo slecht dat het bijna leuk begon te worden. Mijn vriendin en ik hebben toch wel veel gegniffeld,maar vooral na weer een tenenkrommend slechte scène...

Je kunt beter naar de film van de club van Sinterklaas gaan...stuk beter geproduceerd en geacteerd! ( maar ook dit blijft natuurlijk een Sintfilm)

Best leuk geprobeerd, met Peter r de Vries als cameo, maar wat mij betreft een van de slechtste die ik de laatste jaren gezien heb.

avatar van Rodger

Rodger

Voor de aller aller kleinste is deze leuk.. tot 4 jaar ..

Daarna zeer slecht .. geen aanrader ..

0.5

avatar van PipoDaClown

PipoDaClown

mcdaktari schreef:

Eens. Schandalig dat kinderen op deze manier stiekem geïndoctrineerd worden door de film industrie. Sinterklaas is geen Sinterklaas zonder zwarte Piet.

Daarnaast ook tergend veel sluik reclame waaronder voor een sapje dat barstensvol suiker zit. Dat mag dan weer wel. Hypocrisie ten top.

Was overigens een draak van een 'film' met die irritante Martien als absoluut dieptepunt. Nja, de kids vonden het vermakelijk en dat is uiteindelijk hetgeen dat telt. Wel help ik ze continu herinneren aan ons cultureel erfgoed en dit allemaal maar hulp Pieten zijn omdat de echte Pieten rust kregen

avatar van mcdaktari

mcdaktari

PipoDaClown schreef:

Hahaha dat heb je leuk bedacht, dat de echte Pieten moeten rusten. En inderdaad, als de kinderen het maar leuk vinden, en die vinden zo'n film nogal snel goed.

Goed gemiddelde heeft deze film

Zou 0,50 de laagst geklasseerde film op MM zijn?

Goed gemiddelde heeft deze film

Zou 0,50 de laagst geklasseerde film op MM zijn?

Ik denk het wel. Nu is het nog wachten op die vreemde users die deze weer met 5 sterren gaan bestempelen omdat ze "een leuke avond" hadden en wel één keer hebben gelachen.

Kondoro schreef:

Waarom snap je hun ?

In principe vind men daar dus een alleenstaande man een pedofiel.

Ik vind dat discriminatie.

avatar van Fortune

Fortune

Zal niet vermelden waar het was.

Hoewel ik dit ook grappig vind en ik niet snap waarom een volwassen man deze film wil zien, geef ik je gelijk. Dit is een vrij land en als jij een film wil zien dan moet je gewoon een film kunnen zien.

avatar van Wildeken

Wildeken

Gisteren gaan zien met m'n dochtertje van 4 jaar. Eigenlijk gingen we Sinterklaas en Koning Kabberdas gaan kijken maar in m'n verstrooidheid had ik de verkeerde zaal gekozen; wat achteraf een grote vergissing bleek. Eén van de slechtste kinderfilms die ik ooit zag. Een film zonder liefde gemaakt maar puur voor geldgewin (en vol product placement voor niet nadergenoemde frisdranken en speelgoedwinkels). Naast een beschamende vertolking van Martien Meiland (die in woke-tijden het cliché van een opdringerige nicht vertolkt) een oervervelende film waarbij de meeste kindjes in de zaal hun ongeduld verloren. Het verhaal situeert zich in Spanje waar Sint en z'n pieten in hun kasteel opgesloten worden door twee boeven. Dit in een Franse setting waar de boeven 's anderdaags in een bistro de typisch Spaanse croissants eten (waarschijnlijk was er geen budget om verder dan Frankrijk te reizen).

Zielig dat het de mensen die een account louter aanmaken om hier slappe berichten te posten (de accounts die slechts 1 bericht hebben gepost op deze website) niet lukt om geloofwaardig een recensie te schrijven. Wat vallen de auteurs door de mand, maar wat wil je ook als je werkt voor een ongeluk in slow motion… sterkte met het verlies.

Waarom snap je hun ?

In principe vind men daar dus een alleenstaande man een pedofiel.

Ik vind dat discriminatie.

Ik vind dat jij zelf de keuze moet en mag maken wat jij wilt zien, zeker in een vrij land. Dus ik snap hoe jij je voelt en vind het ook jammer voor je dat deze situatie zich voor doet.

Dat jij daar met goede bedoelingen heen wilt is duidelijk een kwestie van het spreekwoord 'de goede moeten lijden onder de kwaden'. Want helaas heb je dan je leeftijd niet mee. Ik snap best dat hun het dan vreemd vinden dat een man, alleen, wat ouder, naar een kinder film wilt. Zie het meer als bescherming.

Holle Bolle Erik schreef:

Plaats je, jezelf daar ook onder? Louter vijf sterren uitdelen aan films die duidelijk onder de maat presteren? Het is niet alleen deze Sinterklaas film die slecht ontvangen wordt.

Holle Bolle Erik schreef:

Waarom geef jij dan met je nieuwe account de volle 5 sterren?

avatar van Wildeken

Wildeken

The Oceanic Six schreef:

Waarom geef jij dan met je nieuwe account de volle 5 sterren?

5 sterren geven aan zo'n rotzooi, kan je enkel als medewerker aan deze film (of als je kennissen hebt die hier aan meewerkten).

bart007bond

Volgende keer je baard laten staan, mag je de kinderen gewoon op schoot nemen.

Ps Vergeet je staf niet op te poetsen. [/quote]

Dat is nou precies de meest verkeerde opmerking die je kunt maken.

IK BEN GEEN PEDOFIEL EN HAAT KINDEREN.

Door dat soort opmerkingen van jou word ik weer in een VERKEERD daglicht geplaatst.

Ik word er doodziek dat bioscopen een man alleen als potentieel gevaar zien.

Waar houd dat op ?

Kennenelijk ben je als man alleen bij VOORBAAT veroordeeld.

Dan zit ik niet te wachten op lollig bedoelde opmerkingen.

avatar van The Oceanic Six

En je hebt echt niet stiekem pepernoten aangeboden aan de jonge bezoekers?

[quote]bart007bond schreef:

IK HAAT KINDEREN. [quote]

Dan is het toch best logisch dat ze je niet binnen lieten?

Walter S. schreef:

IK HAAT KINDEREN.

Dan is het toch best logisch datvze je niet binnen lieten? [/quote]

Volgens de bioscoop ben ik een gevaar.

Ben sinterklaas en zwarte Piet fan, niet van kinderen.

Walter S.

Omdat je zegt dat je kinderen haat.

Volgens de bioscoop ben ik een gevaar.

Ben sinterklaas en zwarte Piet fan, niet van kinderen.

Ik bedoel, jij haat kinderen. Je staat te wachten tot je naar binnen mag, omringd door allemaal kinderen, die je haat. En op één of andere manier merken ze dat bij die bioscoop aan je, dat ze je daarom niet binnen lieten?

bart007bond schreef:

Dan is het toch best logisch datvze je niet binnen lieten?

Ben sinterklaas en zwarte Piet fan, niet van kinderen. [/quote]

Denk dat ik de media maar inschakel.

Heel Nederland is gek geworden.

Ik als man die geen relatie heeft mag rucksichlos van alles beschuldigd worden.

Nou ik ben er klaar mee.

Tijd dat iemand eens opstaat om de belachelijke, oh we zeggen niet dat u het bent, beschuldigingen aan de kaak te stellen.

Ik ben laaiend en kan er niks tegen doen.