• 9.456.116 stemmen

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje (2021)

Familie | 75 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Lucio Messercola

Met onder meer: Robert ten Brink, Pamela Teves en Filip Bolluyt

Releasedatum: 6 oktober 2021

Plot De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland...! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Wat een heerlijke, positieve "feelgood-film". De kinderen en wijzelf hebben enorm gelachen (wij vooral door Martien Meiland en de andere volwassen humor) en hebben ons uitstekend vermaakt. Geweldig dat we in deze tijd - waarbij voor de kids weinig vertier is - toch naar deze film konden gaan. Echt een aanrader!!