• 9.375.109 stemmen

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje (2021)

Familie | 75 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Lucio Messercola

Met onder meer: Robert ten Brink, Pamela Teves en Filip Bolluyt

Releasedatum: 6 oktober 2021

Plot De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland...! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

bart007bond

Het gaat me om de film en om Peter R de Vries.

Maar kennelijk snapt niemand dat in dit land waar je mannen boven de 50 zonder relatie gewoon pedofiel mag noemen zonder sancties.

avatar van Walter S.

Walter S.

bart007bond schreef:

Het gaat me om de film en om Peter R de Vries.

Hebben ze je daadwerkelijk pedofiel genoemd? Of alleen gezegd dat ze het liever niet hadden dat je naar die film ging?

Ben het verder met je eens hoor, belachelijk dat ze je weigeren.

bart007bond

Als iemand geweigerd word vanwege zijn huidskleur of sexualiteit staat iedereen terecht op zijn achterste benen.

Ik, die een eerbetoon wil brengen aan Peter R. , word zonder pardon afgeschoten en iedereen snapt het.

Nou, ik NIET.

Ik vind het een grof schandaal dat het kennelijk voor de meeste mensen zo klaar als een klontje is dat je een pedofiel bent als je een sinterklaasfilm wilt zien.

Opmerkingen als ; wel goed je staf poetsen, vind ik UITERMATE kwetsend en kleinerend.

NOGMAALS : ik haat kinderen, wil alleen deze film zien omdat ik sinterklaas het ENIGE leuke feest vind.

Maar zelfs dat word me ontnomen, omdat ik alleen kom.

De stuitende arrogantie van bioscopen zal ik aan de kaak gaan stellen.

Walter S. schreef:

Als ik vrouw was geweest of met neefje of nichtje was mocht het wel. Een man alleen mocht niet, nou dan weet ik GENOEG.

Ben het verder met je eens hoor, belachelijk dat ze je weigeren.

avatar van Walter S.

Walter S.

bart007bond schreef:

De stuitende arrogantie van bioscopen zal ik aan de kaak gaan stellen.

Hou je ons in dit topic op de hoogte? Ik denk dat we allemaal wel erg benieuwd zijn wat hier verder mee gaat gebeuren.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

The Oceanic Six schreef:

En je hebt echt niet stiekem pepernoten aangeboden aan de jonge bezoekers?

Nee want die had jij al uitgedeeld, in je bruine regenjas hehehe

Ben je weer bezig naar mm leden hahahaha

avatar van moz

moz

Nee, dit was niet best.

De kinderen hebben zich vermaakt, maar met hun 5 jaar zijn ze nog kritiekloos.

Doe jezelf een plezier en ga naar een andere film in plaats van deze met de vervelend aanwezige product placement.

Wat een heerlijke, positieve "feelgood-film". De kinderen en wijzelf hebben enorm gelachen (wij vooral door Martien Meiland en de andere volwassen humor) en hebben ons uitstekend vermaakt. Geweldig dat we in deze tijd - waarbij voor de kids weinig vertier is - toch naar deze film konden gaan. Echt een aanrader!!

moz schreef:

Nee, dit was niet best.

De kinderen hebben zich vermaakt, maar met hun 5 jaar zijn ze nog kritiekloos.

Met alle respect: het gaat toch ook om de kinderen? Als zij blij zijn en zich vermaakt hebben, heb je waar voor je geld gekregen.

avatar van moz

moz

joke veenstra schreef:

Een kinderhand is snel gevuld. Dat vind ik geen argument om een film zo goedkoop te maken.

Er zijn genoeg kinderfilms waar ik als ouder zelf ook ontzettend van kan genieten. Deze absoluut niet.