• 9.373.984 stemmen

• meJane Bekijk via meJane
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Ride the Eagle

"Change is in the air."

Leif krijgt een voorwaardelijke erfenis wanneer zijn vervreemde moeder Honey overlijdt. Voordat hij haar hut in het Yosemite National Park kan betrekken, moet Leif zijn moeders ingewikkelde en dubieuze takenlijst voltooien. Samen met zijn beste vriend, een hond, stapt Leif de wilde wereld van Honey binnen. Probeert zij het goed te maken vanuit het graf?

avatar van schumacher

schumacher

Gezapig filmpke, een genre die je denk ik toch niet al teveel tegen komt.

Het was nog mossel nog vis zoals ze bij ons soms zeggen, geen slechte film maar heel bijzonder was het nu ook niet.

De man moet wat opdrachten doen door zijn overleden moeder waar die geen echt goede band mee had, verwacht er dus niet teveel van. Het is een standaard filmpke.

De conversatie(s) met die Audrey waren wel leuk.

Het acteren was goed.

Iets beter dan de middenmaat, daardoor een 3/5 lijkt mij een juuste score. Kon er nog net mee door maar een 2de keer zal ik deze niet bekijken.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Het is een film waar het nergens spectaculair en zeker geen dijenkletsers maar erg plezierige film om naar te kijken. Gaat vooral om de conversaties en die zijn erg geslaagd. Wou dat ik zo met mensen zou kunnen praten. Hoofdrol speler moet een lijstje afwerken met opdrachten zodat hij de blokhut van zijn overleden moeder kan erven. Dan verwacht je rare opdrachten maar alles is gemoedelijk en prettig. Houd wel van dit soort films

avatar van De wind

De wind

Sfeertje is oké, leuke beelden. Verder ongeloofwaardig verhaal, hoofdrollen en bijrollen worden eveneens ongeloofwaardig neergezet. Geen aanrader.

avatar van eempag

eempag

Beetje vlakke film. Niks bijzonders maar wel aardig om te kijken.

Toch zeker niet een film die me lang bij zal blijven.

avatar van scorsese

Redelijke film waarin een man een erfenis van zijn moeder onder bepaalde voorwaarden krijgt. De film werkt niet echt ergens naartoe, en had ook zeker niet langer moeten duren. De dialogen met de man en zijn ex-vriendin vormen de beste scenes. Het kijkt uiteindelijk best gemakkelijk weg en hierdoor nog net 3.0 sterren.

avatar van pietpuk

pietpuk

Had meer ingezeten. Verhaal is aardig maar idd nogal vlak uitgewerkt..

avatar van Waku

Waku

Symphatiek filmpje zonder opsmuk.

Kijkt plezierig weg.

Persoonlijk vond ik het een extra bonus om Yosemite te zien. Een plek die heel veel indruk op mij heeft achter gelaten kwa natuur. Maar dit terzijde.

3*/3.5*

avatar van AngelicV

AngelicV

Make a life before life makes you. Dr allesomvattende boodschap in deze film. Kijkt makkelijk weg met een glimlach.Remakable quote: "The taste of her vagina in the morning".