• 9.372.898 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Josh Lawson

Met onder meer: Rafe Spall, Zahra Newman en Ronny Chieng

Plot Long Story Short

"Love... blink and you'll miss it."

Dat Teddy trouwt is bijna een wonder, want Teddy is een van die mensen die alle beslissingen permanent uitstelt en aarzelt terwijl het leven aan hem voorbijgaat. Als hij de ochtend na zijn huwelijk wakker wordt, is zijn vrouw Leanne plotseling acht maanden zwanger en hebben ze al het eerste huwelijksjaar achter de rug dat Teddy zich niet kan herinneren. Hij zit gevangen in een cyclus van tijdsprongen die elke dag met een jaar doet vooruitgaan, waardoor hij een tijdsverloop te zien krijgt van de obstakels voor zijn liefde en de mislukkingen van zijn leven.

avatar van SaintNick

SaintNick

It sounds just real silly. Sorry, not for me.

However, his dad's most recent film The Last Bus is excellent! Een echte aanrader.

avatar van schumacher

schumacher

Dat was eens wat anders dan gewoonlijk om zien.

Was nog leuk, niet top maar gewoon leuk om eens gezien te hebben.

Acteurs deden het goed, vond die kerel heel goed spelen.

Goed filmpje.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Lang geleden dat ik zo’n vermoeiende en pijnlijk niet grappige film heb gezien. De hoofdacteur is verschrikkelijk irritant en het plot blijft maar slepen.

avatar van eldorado

eldorado

Hoog ADHD gehalte maar best grappig.