• 9.373.066 stemmen

Genre: Documentaire

Geregisseerd door: Soleil Moon Frye

Met onder meer: Soleil Moon Frye, David Arquette en Stephen Dorff

Plot Kid 90

"The celebrities you thought you knew. The videos you've never seen."

Als tiener in de negentiger jaren droeg Soleil Moon Frye altijd een videocamera bij zich, waar ze ook ging. Zo heeft ze honderden uren aan videomateriaal van haar en haar vrienden gedocumenteerd, die meer dan twintig jaar opgeborgen zijn gebleven. Dit bevat beelden van haar met haar vrienden, die opgroeiden in Hollywood en New York. In haar vriendengroep zaten enkele andere kindsterren als David Arquette en Stephen Dorff. Deze leveren samen met haar commentaar bij de beelden op hoe het opgroeien in de negentiger jaren en het moeten omgaan met vroege roem was.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2057 berichten

Ik dacht, dit ga ik zó interessant vinden. Maar dit is toch echt meer een document dat Soleil voor zichzelf en haar (bekende) vrienden had moeten houden. Het is voor hen leuk om terug te zien, niet voor de kijker. Er worden constant fragmenten afgewisseld en gebeurtenissen verteld zonder echt de diepte in te gaan, waardoor je je als kijker simpelweg niet betrokken voelt. Dat voelde ik me sowieso al niet echt; als je in je tienerjaren acht (!) vrienden aan overdoses of zelfmoord verliest, woon en werk je blijkbaar in Hollywood.

Leuk om David Arquette, Brian Austin Green, Mark-Paul Gosselaar en Stephen Dorff in interviews te zien, maar ze voegen eigenlijk niet zo heel veel toe.