• 9.230.131 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Tibor Takács

Met onder meer: Randy Couture, Cam Gigandet en Louis Mandylor

Plot Blowback

"Be careful who you betray."

Na het plannen van de "perfecte" overval, is Nick Mullins klaar om te scoren. Hij heeft alleen nog maar een team nodig om de klus te klaren. Het probleem is dat zijn vriendin en de leider van het team, genaamd Jack, andere ideeën hebben. Als de klus mislukt, wordt Nick door zijn team voor dood achtergelaten. Nick overleeft het echter en is uit op wraak.

avatar van Hoggiebro

Hoggiebro

Beetje erge low budget film met een flinterdun verhaal en slechte acteerprestaties. 2 sterren omdat ik 1,5 uur van de straat ben geweest

avatar van schumacher

schumacher

Deel de mening van hier boven.

avatar van TobyTheCat

TobyTheCat

Onvoorstelbaar slecht, niet eens B categorie

avatar van Shadowed

Shadowed

Ondraaglijke, oersaaie misdaadfilm met wat verdwaalde actiescenes. Regisseur Tibor Takács heeft niet bepaald de meest hoogstaande films in zijn loopbaan gedirigeerd, maar wist links en rechts aardige concepten te bemachtigen. Blowback laat zijn kwaliteiten in ieder geval overtuigend zien, namelijk dat hij over geen enkele kwaliteit beschikt. Enkel Cam Gigandet lijkt een oprechte inspanning af te leveren om de film enigszins te redden, verder wordt er aan alle kanten op los gestunteld. Randy Couture levert één van de allerslechtste acteerprestaties ooit af (dat zegt wat) en de actiescenes kennen geen greintje adrenaline. Erg saai geschoten vuurgevechten en een zoutloze bankoverval moeten klaarblijkelijk voor de hoogtepunten van de film zorgen, maar het eindresultaat is werkelijk niet doorheen te komen. Mijn punten gaan uit naar Gigandet en een redelijk gewelddadige martelscene tussendoor, verder is Blowback een ware beproeving om uit te zitten.