• 9.376.236 stemmen

Aquarium of the Dead (2021)

Komedie / Horror | 86 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Glenn Miller

Met onder meer: Vivica A. Fox, D.C. Douglas en Erica Duke

Plot Aquarium of the Dead

"We've fallen to the bottom of the food chain"

Clu is een onderzoekster van een zeeaquarium. De hel breekt echter los wanneer de dieren gruwelijke bijwerkingen vertonen na het toedienen van een nieuw medicijn. Clu en haar crew moeten nu zien te ontsnappen aan haaien, krokodillen, octopussen en zelfs dolfijnen.

Eddie "Clu" Cluwirth

Dr. Karen James

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Nieuwe film van The Asylum! Voor sommigen een reden om hier met een hele grote boog omheen te lopen, voor anderen - ondergetekende - een reden om dit met interesse in de gaten te houden.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Zoombies (2016) in het aquarium. Dat zou een makkelijke copy-paste moeten zijn, maar dat valt toch vies tegen. Het heeft automatisch een vrijbrief om er misdadig middelmatig uit te zien, kloterig geacteerd te zijn en verder vooral geen fuck te geven om logica. Dan kun je eigenlijk bijna niks meer fout doen, maar tóch lukt het. Eigenlijk een probleem van veel nieuwe(re) Asylum titels; ze zijn gewoon dodelijk saai. Na een kwartier lachen om het pijnlijke over (of under-)acting, heb je dat ook wel gezien.

avatar van schumacher

schumacher

Strontfilm , maar dat had ik al in de mot toen de film begon.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken en vond hem erg tegenvallen, ik vond 'Zoombies 1 en 2 toch wel iets beter dan deze.

In deze film weinig inhoud, geen verhaal, behalve dat een virus op de dieren slaan en dat er een paar uitbreken, we zien krokodillen, krabben, zeesterren, een walrus en nog een octopus die je maar half ziet.

De onderwater dieren waren toch best wel redelijk gemaakt en waren niet echt nep, maar de locatie was erg saai.

De acteurs rennen maar doelloos rond en komen dan in aanraking met wat onderwaterdieren, ondertussen ook nog 2 brandweerlieden en een ander stel dat in de problemen zit.

Nee dit was een erge tegenvaller, ''Zoombies'' is dan wel aardig aangezien dat in een dierentuin is en kan je toch meerdere kanten op kwa locatie en spanning dan onderwaterdieren.