• 9.373.605 stemmen

The Man with the Answers (2021)

Drama / Romantiek | 81 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Alternatieve titels: o Anthropos me tis Apantiseis / Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Oorsprong: Cyprus / Griekenland / Italië

Geregisseerd door: Stelios Kammitsis

Met onder meer: Vasilis Magouliotis, Anton Weil en Stella Fyrogeni

Gesproken taal: Engels, Duits, Grieks en Italiaans

Releasedatum: 31 maart 2022

Plot The Man with the Answers

Victor is een ex-duikkampioen van in de twintig die bij zijn grootmoeder in een Griekse kustplaats woont. Na haar plotselinge overlijden springt hij zonder opgaaf van reden in een stoffige oude auto en begint aan een rit met als einddoel Duitsland. Op de veerboot ontmoet hij Matthias, een knappe Duitser. Victor zit absoluut niet op gezelschap te wachten, maar de vrijgevochten Matthias weet hem toch te verleiden hem een ​​lift naar Duitsland te geven.

Vanaf 3 februari 2022 in de bioscoop (Arti Film)

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2058 berichten

Kabbelt voort. Dit was een soort van slow-tv voor mij. Er gebeurt niet zoveel, geen hoogte- en dieptepunten. Ik heb niet het gevoel naar een hartstochtelijke romance te hebben gekeken. Dat komt ook door het übersaaie hoofdkarakter dat weinig ontwikkeling doormaakt. Jammer!

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Dit is het filmische equivalent van muzak.

Kabbelt een kleine anderhalf uur rustig voort, gebeurt niets, schuurt nergens, geen hoogte- of dieptepunten en blijft niet hangen.

Maar ergerde eigenlijk ook niet.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1950 berichten

Een beetje een flauwe film.

De twee hoofdrolspelers passen niet bij elkaar.

Er is geen spanning of humor.

Beiden worden snel boos en lijken wat doelloos te zijn.

Beetje vragen stellen, beetje roken, beetje vrijen, beetje auto rijden.

Beetje saai allemaal. Op zich hoef ik geen actie, maar dit is allemaal iets te makkelijk.

avatar van Fisico

Fisico

Ik kon ook erg weinig met deze film die nog het meeste lijkt op een roadmovie. Maar dan eentje zonder doel of boeiend plot. Het moddert maar wat aan. Er is inderdaad totaal geen chemie tussen de twee, niet in het begin en al eveneens niet later in de film.

En de humor bleef ook achter zonder maar één grappige scène. De personages zijn gewoon niet boeiend genoeg om te beklijven. Integendeel, ik vond ze eerder irritant. Louter bekeken om het land “Cyprus” te kunnen schrappen. Gelukkig duurt het allemaal niet te lang met maar 80 minuten op de teller. Jammer.

avatar van ibendb

ibendb

Een zorgvuldig opgebouwde romantische roadmovie die enorm fris aanvoelt. Het lijkt de grootste clichés van het genre te vermijden. De clichés die niet vermeden kunnen worden, worden nog steeds vakkundig uitgevoerd.

Niet elk personage is even likeable maar het blijft interessant om de relatie tussen de twee mannen te zien opbouwen. Misschien dat het einde een beetje onbevredigend is maar de rit ernaartoe was echt de moeite.

P.S.: Kunnen mensen ook stoppen met eten met hun mond open? Het is helemaal niet sexy.