• 9.373.686 stemmen

Met onder meer: Acha Septriasa en Ryan Delon

Gesproken taal: Indonesisch

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot June & Kopi

Aya en Ale zijn een welgesteld jong echtpaar. Ze willen graag kinderen, maar dat lukt nog niet. Ze hebben een pitbull genaamd Kopi. Op een dag nemen ze een zwerfhond in huis en noemen hem June. Deze hond is bang voor kinderen, maar kan het goed vinden met Kopi. Dan wordt Aya zwanger en maakt het echtpaar zich zorgen voor de reactie van June.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Een leuke film voor het hele gezin. Voor de kids zou het leuk zijn om deze film Nederlands gesproken tye zien. Deze verwarmende film is komisch, wat drama dus met een lach en een traan. Beide honden zijn echt grappig in hun doen en laten. Kopi, een pitbull, rustig, terughoudend en afziend van karakter en June, een witte hond, die door het gezin van de straat in huis wordt gehaald, een losbandige en vrolijke vagebond die het gezinsleven, na de geboorte van hun eerste kind aardig op de kop zet. Ik heb mij vermaakt met deze film.

avatar van Alittleromance

Alittleromance

Mooi verhaal, knap gemaakt.

avatar van schumacher

schumacher

Deze film mag toch meer dan een 3 krijgen.
Echt een prachtige film voor wie graag dieren en vooral honden ziet, hele leuke film.
Genoten vh begin tot het einde.
Honden enorm goed afgericht ook.
Het is (uiteraard) een familiefilm.
Mooie actrice ook.
Normaal gezien erger ik me soms ook aan vreemde taal maar als de film boeiend is valt dat minder op en het is ook nog de ergste taal niet om naar te luisteren.

1 ding ben ik niet volledig in mee, wat me niet 100% duidelijk was, alleen lezen als je de film al hebt gezien;

Is June gestorven door de blessure die het had opgelopen of was het door ziekte of ouderdom of ziekte+ouderdom? Dat is me niet geheel duidelijk?
Wel jammer ze dat einde brachten, ik heb liever een echt happy end zeker bij dieren.
Bij mensen doet me dat veel minder tot soms niks , maar bij dieren tja.... dan ben ik blijkbaar een softie .

avatar van Reviewer

Reviewer

schumacher schreef:
Deze film mag toch meer dan een 3 krijgen.
Genoten vh begin tot het einde.
Honden enorm goed afgericht ook.
Het is (uiteraard) een familiefilm.
Mooie actrice ook.

Aan die val zat gif wat er voor zorgde dat June langzaam dood ging.

Verder indd mooie film ook zoals je al zei zijn de honden mooi in beeld gebracht.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Mooie film. June was een mooie hond. Mooier dan Poki. Heb echt veel gelachen. Toch ... Die paar minuten van die stomme mannen was ik toch even bang.