• 9.376.783 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Tyler Wayne

Met onder meer: Marie Burke

Plot Goodbye, Butterfly

Ryan is een liefhebbende huisvader die gelukkig is met zijn gezin. Zijn leven begint echter uit de hand te lopen wanneer zijn vijfjarige dochter wordt vermoord. Zijn vrouw Jessie verlaat hem en detective Ivy Hammett heeft geen wezenlijke aanwijzingen om hem met de zaak te helpen. Dus besluit Ryan het recht in eigen hand te nemen. Terwijl hij met een verrekijker zijn buurt bespioneert, ziet hij zijn buurman Stan aan zijn eettafel zitten met iets dat zijn dochter droeg op de dag waarop ze werd vermoord. Dan slaan de stoppen bij hem door...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AniSter

AniSter

Het begon realistisch en het eindigde realistisch maar de scene daar tussenin, in het leegstaande huis, brak het geheel behoorlijk af; wat een onwaarschijnlijk en dom gebeuren. Het verhaal was redelijk goed, de muziek wat minder en de rol van Ryan was naar mijn mening slecht gecast. Stan de creep zat daarentegen goed in zijn rol al hadden zijn dialogen voor mij wat minder gemogen. Leuk om gezien te hebben maar zeker niet vatbaar voor een herhaling.

avatar van schumacher

schumacher

B-filmpke maar zeker geen onaardige.

Het realisme lijkt me toch wat ver zoek te zijn op een bepaald moment.

De kerel die den creep speelde deed het nog naar behoren.

Hoogstaand was het allemaal niet maar ben toch niet afgehaakt.

Mja, laat me zeggen dat je die een keertje kan bekijken maar dat het daar zal bij blijven.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Verhaal was goed, maar hier had veel meer in kunnen zitten.

Deed me enigzins denken aan Prisoners, maar die was vele malen beter natuurlijk.

De gevechten onderling waren zeer amateuristisch....soort van 'A team gehalte'. De spelers op zich waren ook niet van een goed kaliber, al was de 'creep' wel 1 van de beteren.

Qua technisch had `t ook wel beter gekund.

Met een groter budget en een andere regisseur (en dan noem ik Denis Villeneuve) aan `t roer, had er veel meer in gezeten.

En had ik ook meer gegeven dan een sombere 2.5...........en daar blijft het ook bij.

Zonde, `t had zo`n goeie film kunnen zijn met zo`n verhaal.

avatar van Tetterovic

Tetterovic

Zeker geen verkeerd filmpje, had toch wel wat spanning en stak goed in elkaar.

Was meer naar het eind van de film redelijk voorspelbaar, echter mocht dat de spanning en pret niet drukken. Verhaal wordt wat versneld als de puzzelstukken op z'n plaats vallen. Heb 'm een redelijke score gegeven.