• 9.373.631 stemmen

Batman: Soul of the Dragon (2021)

Animatie / Actie | 83 minuten

Genre: Animatie / Actie

Geregisseerd door: Sam Liu

Met onder meer: David Giuntoli, Michael Jai White en Kelly Hu

Plot Batman: Soul of the Dragon

"Get ready for the ultimate showdown."

Jaren 70. Batman, Bronze Tiger, Lady Shiva en Richard Dragon hebben allen getraind onder martial arts-meester O-Sensei. Hun meester is jaren geleden onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Als een vervloekt relikwie opduikt dat iets te maken heeft met deze verdwijning, bundelen de vier voormalige leerlingen hun krachten.

Bruce Wayne / Batman (stemrol)

Richard Dragon (stemrol)

Lady Shiva (stemrol)

Ben Turner / Bronze Tiger (stemrol)

O-Sensei (stemrol)

Axe Gang Leader (stemrol)

Jade (stemrol)

Rip Jagger (stemrol)

Schlangenfaust (stemrol)

Lady Eve (stemrol)

avatar van Koerok

Koerok

Ik zou dit soort film graag leuk vinden, maar ik knap altijd volledig af op de goedkope en middelmatige animatie. Dit overstijgt amper de kwaliteit van jaren 80 tekenfilms, zoals He-Man en The Transformers.

Stilstaande beelden met bewegende mondjes, dat kan toch gewoon niet meer?