• 9.370.453 stemmen

Met onder meer: Simon Phillips, Michael Swatton en Julie Mainville

• meJane Bekijk via meJane

Plot Butchers

"Rest in pieces"

Jenna, Taylor en hun vriendjes zijn onderweg naar huis na het vieren van Jenna's verjaardag als ze plotseling autopech krijgen. Ze ontmoeten de lokale automonteur Owen en zijn broer Oswald, die niet van plan zijn om de vrienden te helpen. De broers zijn onderdeel van een sadistische slagersfamilie en openen de jacht op het viertal.

avatar van Vascago

Vascago

Super gaaf filmpje. De setting is super en de soundtrack is ook erg goed. Acteerwerk van de slachtoffers is (gelukkig) niet goed, maar dat van de daders wel. Kills zien er goed uit. Misschien had de gore wat beter gekund, maar ook dat aardig aanwezig. Supertof begin en einde ook. Blijf even de hele aftiteling kijken.

Meer van dit graag!

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Niks vernieuwend. We hebben het al 1000x gezien maar soms is dat net waar je zin in hebt. Verstand op nul en lekker genieten. Een gestoorde familie, bloed en torture , net wat ik nodig had na een lange dag.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

die twee berichten boven mij van maakten dat ik me enorm op deze horror flick verheugde .

En ik ben een groot liefhebber van horror , maar dit maakte op mij totaal geen indruk ..

Het is een soort kruising tussen Wrong Turn en Willow Creek, maar deze zijn overduidelijk superieur aan dit korte horror filmpje .

Zo langzaam en zo weinig gore .

Het is inderdaad mooi geschoten . En de bad guys zijn ongelofelijk wicked , het kon mij weinig bekoren en er had veel meer ingezeten .

Ondertussen heb ik mijn hoop gezet op de reboot van Wrong Turn (2021)

avatar van schumacher

schumacher

Toen ik de hele hoge scores las had ik vrij hoge verwachtingen maar ik ben niet zo overtuigd geraakt.

Was de film nu slecht? Zeker niet, maar die eerste meende ik dikke 25 min zijn mega saai.

Éénmaal het begint is het een stukje beter met een paar leuke en vettige scenes maar ik weet het niet, om de ene of andere reden miste ik iets en ik kan het niet uitleggen hoe of wat, ik heb al veel beter gezien.

De bad ass guys zijn wel geloofwaardig.

Deze film kan bv helemaal niet tippen aan een film als wrong turn 1.

Conclusie: Zeker eens het bekijken waard dat wel maar voor zo'n korte film had het toch wat meer mogen zijn, der is iets dat ik miste en daarom zat het gevoel minder goed dan bv bij een wrong turn film.

Toch nog een 3 voor mij omdat er een aantal vettige scenes inkomen die ik wel kon smaken.

avatar van Seam

Seam

Leuk filmpje, gezellig kijkvoer voor de hele familie.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Spannend! Goed gemaakt

avatar van Tonypulp

Tonypulp

M'n bek valt nog net niet open van de royale scores alhier. Het is tegenwoordig moeilijker dan ooit om via Moviemeter het kaf van het koren te scheiden binnen dit genre, maar dit spant de kroon. Een film die 10 á 15 jaar te laat is (hillbilly torture porn), al is dat niet eens een legitiem kritiekpunt. Dat blijft wat mij betreft een tijdloos uitgangspunt en kan eigenlijk maar op twee punten écht de mist in gaan: matige gore & art direction. Verrassing: op beide vlakken zakt het ver door de ondergrens. Veel kun je door de vingers zien; ongeïnspireerde cinematografie, zwakke performances en doorsnee sound design. Maar dat het dan uiteindelijk totáál geen ballen toont en de middelen niet heeft om degelijke kills te produceren... dat gaat er bij mij niet in. Het geheel oogt ook veel te clean. De locaties voelen niet als een aftandse redneck bende. Je moet dit soort films bijna kunnen ruiken door de vuiligheid. Tergende middelmaat.

avatar van XanderJ

XanderJ

De hoge scores zijn, mij, wat overdreven. Het was zeker geen slechte film, in tegendeel.

De spanning zat er goed in, maar ik wel beter gezien.

avatar van joolstein

joolstein

Dit is de bekende horrorfilm waarin jonge mensen die op vakantie zijn worden geterroriseerd door platteland-moordenaars. Het werd verdeeld in drie hoofdstukken, "The Beginning of the End", "The Middle of Nowhere" en "The End is Here". Om de gebruikelijke problemen met de ontvangst van mobiele telefoons te vermijden speelde de film in de jaren negentig. Dat was in ieder geval het enige slimme idee dat ze hadden. De film is verder een verzameling clichés uit The Texas Chainsaw Massacre, The Hills Have Eyes, Wrong Turn en zoveel andere films. Over het algemeen zijn dat soort films genoeg voor een plezierige gewelddadige tijd. Helaas is hier het eindresultaat minder en meer een herinnering aan tientallen betere films die je zou kunnen kijken. Er zijn geen gedenkwaardige moorden of gore en er is geen naaktheid. Niettemin keek het nog aardig weg maar daar is alles wel mee gezegd

avatar van Noodless

Noodless

Onderhoudende weliswaar 13 in dozijn horrorfilmpje die voldoende entertainment biedt. Naar het einde toe misschien wat minder gezien de wendingen, al heeft het slot toch een behoorlijke uitwerking. 6/10

Tonypulp schreef:

M'n bek valt nog net niet open van de royale scores alhier.

Haha, dit ja Zo'n filmpje wat 15 jaar geleden best populair was, maar dan wat brakker en braver uitgevoerd. En daar zie je dan wel positieve berichten bij?

avatar van Daan258

Daan258

Best een tegenvaller.

Sowieso had ik geen erg hoge verwachtingen, maar het was een erg matige en te brave hillbilly slasher. Ik had het wel wat bloederiger verwacht.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Fijne slasher, had van mij nog wel langer mogen duren.

avatar van lang pee

lang pee

Een 4,6 op imbd, een 38 op 100 bij rotten tomatoes, en deze punten zijn meer dan terecht. Duizend keer heb ik het al gezien, tieners die op een afgelegen plek een gek of enkele gekken tegenkomen, en zelden komt daar iets goeds van. Ik heb een streamingsdienst met enkel horrorfilms en het aantal goede films is op één hand te tellen. Waarom heb ik het dan? Moeder de vrouw.....dit is b materiaal

avatar van Boeikens

Boeikens

Heeft idd veel weg van bv een Wrong turn maar lang niet zo goed.

Het mist wat in de opbouw. Het loopt pas echt lekker los in de laatste tien minuten, voor de rest te traag en te braaf, vooral met zo'n filmtitel. Acteerwerk is ok, sfeer redelijk maar weinig spannend en de gore, behalve op het einde niet echt aanwezig zoals ik gehoopt had.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken deze film, gekocht bij Amazon in een mooie mediabook.

Deze film heeft mij wel vermaakt, het is idd een soort Wrong Turn kloon, maar dan wel iets minder hard.

De kills waren wel goed, en hier en daar wat gore momenten, maar nog niet zo grof als Wrong turn.

Er was spanning aanwezig en soms een beetje domme keuzes van de meiden, maar dat zie je wel vaker bij dit soort films

Einde viel een beetje tegen, had gehoopt op een spannende ontknoping, maar het verhaal leek nog niet helemaal af, ik zag dat er ook een vervolg is: ''Butchers Book Two: Raghorn''

Butchers Book Two: Raghorn (Film, 2024)

Dus ga die binnenkort ook eens bekijken.

Dit deel vond ik al met al wel vermakelijk en een goede sfeer hebben, maar over alles gezien iets te braaf en jammer van het einde, trouwens ook geen naakt in deze film..