• 9.380.120 stemmen

Dolly Parton's Christmas on the Square (2020)

Muziek / Familie | 98 minuten

Genre: Muziek / Familie

Geregisseerd door: Debbie Allen

Met onder meer: Christine Baranski, Treat Williams en Dolly Parton

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Dolly Parton's Christmas on the Square

De rijke Regina Fuller keert na de dood van haar vader terug naar haar geboorteplaats om mensen uit hun woning te zetten en het land te verkopen aan de ontwikkelaar van een winkelcentrum. Ze maakt echter weer contact met een oude liefde en krijgt begeleiding van een engel. Zal ze door muziek, magie en herinneringen van gedachten veranderen?

avatar van bjerik76

bjerik76

ziet er toch wel sfeervol " Dolly over the top" uit om vlak voor kerst te kijken, jammer dat het ( nog ?) niet sneeuwt buiten .

avatar van Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

Ik heb deze draak echt afgezet. Ik hou van een sappige cliché kerstfilm maar bij deze druipt echt het glazuur van je tanden. Noem het lalaland 2 ofzo. Ik beleef hier geen plezier aan. Ga dan ook geen sterren geven omdat een ander hier wellicht wel plezier van beleefd.

avatar van schumacher

schumacher

Oei oei, dat was echt mijn ding niet.

Wat een gedrocht.

avatar van bjerik76

bjerik76

Jeetje wat jammer was dit.

Eigenlijk vond ik hem wel leuk, het was natuurlijk allemaal over de top.

Het was echt een leuk toneelstuk / musical, daar alles binnen was opgenomen, een heel dorp op een set maakte wel een bepaalde sfeer.

Blijkbaar was het wel warm, want ondanks de nep sneeuw liepen mensen wel in een T shirt, korte broek te huppelen en te dansen ( maar wel met mutsen, wanten en een dikke warme sjaal om.)

Op die manier was alles dus over de top.

Wat bij mij alleen de hele film enorm irriteerde en dus voor een zeer lage score zorgt is dat het enorm jammer was dat alles ook nog eens zo duidelijk geplaybackt werd.

Maak er dan gelijk een echte gemoedelijke musical van met de ware stemmen ipv de gepolijste en bewerkte stemmen die niet altijd bij de karakters pasten.

Het kwam gewoon niet spontaan /warm genoeg over voor het feel -good gevoel.

Echt enorm jammer.

avatar van ibendb

ibendb

Dit was nogal pijnlijk om te zien.

98 minuten is sowieso al te lang voor een muzikale kerstmusical met zo'n mager verhaal. Je weet al vanaf het begin hoe de film zal verlopen waardoor het voornamelijk wachten op de aftiteling is. De liedjes zijn te simpel en te talrijk, en dit komt van een musicalliefhebber. Gelukkig dat Christine Baranski lekker veel charisma heeft maar de rest van de acteurs zijn wel heel slecht bezig. Dolly Parton zelf wordt zwaar onderbenut.

1* voor een vermoeiende zit als deze.