• 9.372.269 stemmen

Geregisseerd door: Ludovico Di Martino

Met onder meer: Fabrizio Gifuni en Matteo Berardinelli

Gesproken taal: Italiaans

Plot La Belva

Leonida Riva is een sombere, eenzame oorlogsveteraan, ooit kapitein van de speciale troepen van het leger. Het leven en zijn werk hebben ervoor gezorgd dat Leonida zijn familie uit het oog is verloren. Zijn oudste zoon, Mattia, heeft hem nooit vergeven terwijl zijn dochter, Teresa, onvoorwaardelijk van hem houdt. Een tragische gebeurtenis zal Leonida echter dwingen om te veranderen in iets waarvan hij dacht dat hij het lang in het verleden had begraven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AniSter

AniSter

Eindelijk weer eens een interessante actiefilm. Het verhaal is een beetje standaard, daarbij waren de flashbacks en het zielige geneuzel tussendoor voor mij de enige minpuntjes. Voorspelbaar zijn dit soort films bijna allemaal, net zoals sommige onwaarschijnlijkheden, maar daar lig ik inmiddels niet meer wakker van. Voor de rest prima uitgevoerd, met een goed, af en toe rauw, muziekje erbij en het bleef boeiend tot het einde. Ik vond de cast ook best ok, m.n. de commissaris was een goede keuze. Ja, zo wil ik er wel meer zien.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Goeie koppen, prima muziek, redelijk geschoten, maar door, onder andere, de regie en eindbewerking compmeet zielloos. Slappe Italiaanse Taken. Overslaan.

avatar van Bandit

Bandit

Belabberde vechtpartijen

avatar van JohanI

JohanI

leuke film om je avond uren mee te vullen. Goed verhaal, mooi opgezet alleen een beetje standaard. Vecht partijen waren te overdadig, Riva krijgt zoveel te verduren en kan gewoon doorgaan na een kleine behandeling cq bezoek aan het ziekenhuis. Verder wel een film om voor te blijven kijken tot het eind.

avatar van Goliath13

Goliath13

Langdradige voorspelbare film, bekend verhaal, slechte acties, nee, niet best.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Het is vrij standaard: ontvoerde dochter,papa gaat achter de verdachten aan(en natuurlijk weer een oorlogsveteraan) maar voor 90 minuten is deze film het kijken nog wel waard.....3 stars.

avatar van frans123

frans123

Ik had de titel van deze film opgeschreven>>Leek mij ":must see"...Als ik het hier zo lees, sla ik hem maar over. Het verhaal ja...Taken 7....

avatar van Firepeetje

Firepeetje

Waardeloze film. Slechte actiescenes en een ongeloofwaardig langdradig verhaal.

avatar van trinco

trinco

Vader gaat op zoek naar ontvoerde dochter, heeft ook in no time een spoor te pakken in één of andere Italiaanse stad formaat Napels of Rome, sneller dan mij zou lukken in mijn eigen dorpje van 1500 inwoners.

Maar ik ben dan ook geen commando.

De schurken zijn een parodie op... schurken.

Een achtervolgingsscene in een totaal verlaten fabriek waar de machines wel gewoon werken.

En dat is nog maar het eerste half uur.

Oké, helemaal geloofwaardig krijg je dit genre films nooit maar doe tenminste je best.

Een Italiaanse Liam Neeson zo te lezen.

avatar van Tarkus

Tarkus

Het verhaal is redelijk, weliswaar herkenbaar (zie Taken 1, 2 en 3), maar de uitwerking is belabberd.

Slechte acteerprestaties en vooral een slechte choreografie bij de gevechtsscènes.

Amateuristisch boeltje...

avatar van janwauters

janwauters

ik dacht ook "een italiaanse versie van Taken...leuk"....helaas is het een ondermaatse film. Verspil je tijd hier niet aan.

avatar van schram101

schram101

Hier en daar een aardige actiescene maar kan verder nauwelijks aan de verwachtingen voldoen..hoewel die dan misschien gewoon te hoog lagen. Fabrizio Gifuni voelt toch een beetje als de Dave Bautista van de Aldi. Toffe baard hoor, maar verder nauwelijks charisma. En dat zou toch wel de fundering onder een klein filmpje als dit moeten zijn.

Karig.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, je kan een soort Italiaanse versie van ''Taken'' verwachten, ook hier word er een klein meisje ontvoerd en moet de vader haar zien te redden, onderweg komt hij allerlei gure types tegen die hij uit de weg ruimt met merendeel zijn vuist, maar ook soms met een pistool.

Aardige misdaad/ actiefilm, natuurlijk lang niet zo goed als Taken, vond deze film wat guur en kill, de hoofdrolspeler (de vader) zei niet veel en oogde ook vrij saai net als de andere acteurs, vond hem ook wat langdradig met het hele verhaal over zijn (oorlog) verleden.

Leuk om eens gezien te hebben, maar zal deze snel vergeten.

avatar van boemboem27

boemboem27

Alles gaat echt op zijn Italiaans..

Heel kalmpjes aan.

Komt echt nergens explosief tot actie.

Standaard wraakfilmpje over een oude oorlogsveteraan waarvan de dochter wordt ontvoerd.

Veel terugblikken van zijn oorlogsverleden (flashbacks)

Laat maar liggen,de moeite niet waard