• 9.372.844 stemmen

Genre: Komedie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Alex Huston Fischer en Eleanor Wilson

Met onder meer: Sunita Mani, John Reynolds en Ben Sinclair

Plot Save Yourselves!

"Turning off their phones was the dumbest idea on the planet."

Jack is in een relatie met Su waarin veel tijd doorgebracht wordt op de smartphone. Uit angst voor het contact met elkaar te verliezen beslissen ze een weekje naar een afgelegen blokhut te trekken zonder afleiding van buitenaf. Hierdoor zijn ze niet op de hoogte dat de planeet nu overvallen wordt door aliens.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Een film waarin een held nodig is. Een nerdy stelletje met wel een relatie die hun in een mooie vakantiewoning in de bossen laat wonen voor een week. De wereld wordt overvallen door pluizige bollen en hoewel je denkt dat ze op een veilige plek zitten vluchten ze toch. De humor in de film is vooral te vinden in de nerdy manier hoe het stel met elkaar praat maar na verloop van tijd krijg je wel genoeg van de schreeuwerige stem van John Reynolds. Uiteindelijk ontbreekt wel een held die de pluizenbollen aan de kant kan schoppen en dan is de film zomaar voorbij.

avatar van Rickyman

Rickyman

Een komedie met nerdy millennials, maar blijkbaar mijn humor niet, vond er niets aan.

Laat de titel een waarschuwing zijn. (:

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Redelijk unieke komedie. Ingetogen, nerderig en een bijzonder einde. Erg leuk.

avatar van Film Pegasus

Het relaas van een jong koppel dat zweeft tussen workaholics die altijd aan het internet zijn aangesloten en hipsters met alternatieve ideeën. Ze willen vooral dat laatste zijn, maar dat lukt ook niet altijd. Ze herbronnen zich in een afgelegen huisje en missen daardoor een alien invasie.

Twee boeiende personages en de nodige humor, al blijf je toch wat op je honger zitten. Het mocht iets sarcastischer zijn. De makers hebben duidelijk wel creatieve ideeën gehad. Het concept is best bijzonder. Maar de uitwerking loopt helaas niet zo vlot. Toch van genoten, al is het nooit echt geweldig.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Leuk.

Plezant filmpje. Kort, klein, maar wel bijzonder efficiënt gebracht met de middelen die voorhanden waren. De twee hoofdrolspelers zetten hun personages uitstekend neer. De satire zit er goed in, zonder echt drammerig te zijn of met het vingertje te wijzen. Ik heb geregeld kunnen lachen met wat er gebeurd of gezegd wordt.
Ook tof dat de "aliens" simpelweg pluchen beesten zijn en dat men het vertikt uit te leggen vanwaar ze komen of wat ze juist willen. Het einde van de wereld gebeurt gewoon en that's it. Het overkomt. Geweldige slotscène ook, die dat perfect belichaamt.

3,5

avatar van hutchence

hutchence

Onderhoudend, maar het verhaal komt net iets tekort, de film is te kort en het einde....wat moet ik daar nou niet van denken? Het stel vond ik erg leuk, het zijn typisch mensen die ik in mijn vriendenkring heb en waardeer. Sommige recensies noemen hun nerdy hipsters maar ben jij dan zo'n held? En veel helden zijn in het dagelijks leven niet te harden. De relatie is een beetje vreemd maar ook veel herkenbare dingen komen er in voor.

De film wijst niet met een vingertje. Ik denk dat ieder stel zo zijn vreemde dingen heeft en momenten van zwakte en van kracht. Dat laat de film goed zien. En ik vind dat zij bij het eerste wezen te snel doorhad wat het was. En hier zal ik het bij laten.