• 9.373.211 stemmen

Geregisseerd door: David Oyelowo

Met onder meer: David Oyelowo, Rosario Dawson en Lonnie Chavis

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Water Man

Gunner deelt een bijzondere band met zijn zieke moeder die hem steunt in zijn creatieve bezigheden. Anders is de relatie met zijn vaak afwezige vader Amos. Wanneer de gezondheid van zijn moeder fel achteruitgaat, verdiept Gunner zich in de wetenschap en het bovennatuurlijke. Hij gaat op zoek naar een geneesmiddel. Met zijn rebelse vriendin Jo vertrekt hij naar een mysterieus bos.

Krijgt hier 9 juli een release op Netflix.

Matige ontvangst op IMDb: (4,9 / 557)

avatar van scorsese

Goeie film over een jongen die het bos intrekt op zoek naar een mythe om zo zijn stervende moeder te kunnen redden. Een goeie mix tussen drama, avontuur en een tikkeltje fantasy dat hier een prima jeugdfilm oplevert die ook goed te doen is voor volwassenen en zeker niet te lang duurt. De twee jonge acteurs doen het goed en ook David Oyelowo slaat geen flatter als debuterend regisseur.

avatar van schumacher

schumacher

Mij kon het echt niet bekoren.

De jeugd zal dit mss wel leuk vinden, maar ik vond er niks aan.

Het sleepte me gewoon niet mee, boeide echt niet.

Zever filmpke ook.

Ook lange tijd saai en als er al eens iets gebeurde had ik ook zoiets van oke, tja....

Nee, dit was m'n ding niet.

Mocht ik 10 - 12 jaar zijn zou ik dit waarschijnlijk leuk hebben gevonden.

avatar van Kliko_Green

Kliko_Green

Hier had meer ingezeten. Verhaal is matig en de cast had een betere prestatie neer kunnen zetten. Wat mij betreft gemiste kans.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Nou eigenlijk leuker dan gemiddeld. Natuurlijk met een hoop clichés en overgoten met een Amerikaans sausje maar ik vond het best spannend en was benieuwd hoe het af zou lopen.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

De angst om iemand te verliezen sluimert door dit avontuurlijk drama met hoog Disney gehalte, gericht op tieners. Gunner Boone ontdekt dat zijn moeder ongeneeslijk ziek is en nadat hij de legende van de Water Man hoort die de dood kan bedriegen, gaat hij op zoek naar deze mysterieuze man in de omliggende bossen samen met het blauwharige meisje Jo.
Mooi geschoten, maar het eind was geen verrassing en valt uiteindelijk wat tegen. Ik had iets sterkers verwacht. Ook het einde is niet heel duidelijk over het lot van de moeder. Is ze nog steeds ziek?? . Geen onaardig debuut van Oyelowo.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1950 berichten

Het kind speelt goed. De ouders ook, maar het verhaal is slap.

Niet echt onder de indruk. Het is geen slechte film in zijn genre, maar mij deed de film weinig.