• 9.373.270 stemmen

Geregisseerd door: Trish Sie

Met onder meer: Malin Åkerman, Joe Manganiello en Ken Marino

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Sleepover

"To rescue their parents, they need to get a clue."

Twee kinderen ontdekken dat hun moeder een voormalige dief in getuigenbescherming is. De moeder wordt ontvoerd en gedwongen om nog een laatste klus te klaren. De twee kinderen gaan nu 's nachts samen op avontuur om hun moeder te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Oef...die poster . Ik sla even over .

avatar van schumacher

schumacher

Kinderfilmpke, nu niet direct mijn ding. .

10 jarigen gaan dit leuker vinden dan mij.

Dusja, zoals je al aan de poster kan zien en aan de uitleg dat is wat je ook krijgt en het is dus voor hele jonge mensen bedoeld, in die opzet zijn ze wel geslaagd. Voor mij is een 2.5 al een heel hoog cijfer maar ik wil de neutraliteit op deze manier bewaren.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Uiteraard een film voor de jeugd, maar wel een heel aardige waarvan ik ook best heb genoten en redelijk heb gelachen. Dus wel, maar met hakken over de sloot een voldoende. Een 3.0-

avatar van Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

20 minuten naar zitten kijken maar ergerde me enorm aan dat zoontje, dat vriendje, die vader en die moeder. Snel afgezet en andere film opgezet.

avatar van filmkul

filmkul

Matige actie komedie die te kinderachtig is voor volwassenen. Puur een filmpje voor de leeftijdscategorie 6 tot 12 jaar. Die hebben waarschijnlijk minder oog voor het zeer zwakke verhaal, de matige uitwerking en het verre van originele verhaal. De humor gaat nog wel hoewel er best kijkers zullen zijn die sommige personages irritant zullen vinden. Visueel ziet de film er nog wel redelijk uit. Goedkoop kinderfilmpje. 2.0

avatar van BBarbie

BBarbie

Goed beschouwd klopt er weinig van deze jeugdfilm over kinderen, die hun gekidnapte ouders willen bevrijden. Dat maakt ‘m juist zo leuk. Het is een vlotte en soms luidruchtige actieklucht, waarin volop onverwachte (én onmogelijke) dingen gebeuren. Hoewel ik vermoedelijk niet tot de doelgroep behoor, heb ik mij best vermaakt met deze film.

avatar van fritsy

fritsy

Ken Marino als komische noot was niet zo geslaagd.

avatar van amenmalek

amenmalek

Hoor zeker niet tot de doelgroep maar heb me toch echt wel vermaakt met deze film. Het blijft allemaal licht en leuk en het flitst aan alle kanten. Het zakt nergens in en wordt nergens (te) belerend (levenslessen, familie). Het karakter van Kevin is wel gewoon echt lachen. Doet ie leuk. Prima filmke voor tussendoor. Gezien in het eigen genre is dit gewoon prima. 3*

avatar van heinoman

heinoman

Mijn kinderen van 10 en 13 vonden hem geweldig, en dat is wat telt voor een kinderfilm.

avatar van Collins

Collins

The Sleepover is een familiefilm waarin een stel kinderen in een groot avontuur terecht komt. Uiteraard zijn de kinderen nerds en buitenbeentjes, die gedreven door de avontuurlijke uitdagingen buiten zichzelf treden en blijk geven van daadkracht en moed. Als zo‘n film zich erg richt op humor, is zo‘n film vaak wel te doen. The Sleepover doet dat gelukkig. Er is hoop.

Het begint best leuk met een paar grappige dialogen. De humor komt verder vooral voort uit de netelige situaties waarin de kinderen zich steeds bevinden. In beginsel leuk. De komedie die uit de spannende situaties wordt getrokken, raakt echter snel uitgeput. Het aardige principe van een stel kinderen dat zich voor allerhande uitdagingen ziet geplaatst, vervalt al snel in herhaling.

Omdat de film het verhaal in twee parallel lopende verhaallijnen vertelt, is er afwisseling in personages en in situaties. Eén verhaallijn volgt de kinderen in hun zoektocht naar de volwassenen. De andere lijn volgt de volwassen personages die de hulp van de kinderen hard nodig hebben omdat ze zich zo stompzinnig gedragen. Een verschrikkelijk storend element in de volwassen verhaallijn is Ken Marino. Zelden iemand gezien die zo zijn best doet om grappig te zijn en het absoluut niet is.

The Sleepover heeft een paar leuke scènes. De rest is flauw, uitgekauwd en vervelend. Ik vermoed dat de jeugdige doelgroep zich er goed mee vermaakt.