• 9.373.582 stemmen

Releasedatum: 24 september 2020

• meJane Bekijk via meJane

Plot Endless

"True love never fades."

Riley en Chris zijn twee verliefde scholieren. Wanneer ze worden gescheiden door een tragisch auto-ongeluk, geeft Riley zichzelf de schuld van de dood van haar vriend, terwijl Chris in het ongewisse is gestrand. Wonder boven wonder vinden de twee een manier om opnieuw verbonden te raken.

Riley Jean Stanheight

Lee Douglas

Richard Stanheight

Julia Collston

Chris' Father

Vanaf 24 september in de bioscoop (Just Entertainment)

avatar van wimaroca

wimaroca

Ghost???

avatar van aeverhoog

aeverhoog

Was het maar iets als Ghost. Een mysterie, een moord, passie ... en klei. Dat is ontbreekt in deze film. De filmkeuring had het door: alleen voor 12-jarigen.

avatar van schumacher

schumacher

Kon er best mee door.

Het einde had mss nog iets meer mogen uitgewerkt zijn.

Het verhaal zelf is niet nieuw.

avatar van AniSter

AniSter

Pfffff... van de ene kant té simpel en van de andere kant té 'over the top'. De jonge dame vond ik best goed in haar rol zitten, de jonge heer raffelde zijn tekstjes gewoon en zonder emotie af. En Famke? Heeft die nu al haar beste tijd gehad?

Nee, dit was allemaal te zoetsappig en ja, Ghost was vele malen beter.

avatar van K. V.

K. V.

Deze romantische fantasiefilm eens bekeken en het was niet mis, maar super origineel was het niet. Nu, 'k heb me er niet mee verveeld en de cast deed het ook goed. Prima om eens te bekijken, maar een must-see is het niet.