• 9.371.602 stemmen

Alternatieve titel: Sinister Seduction

Geregisseerd door: Damián Romay

Met onder meer: Kristina Klebe, Tanner Buchanan en Sebastian Cabanas

Plot Cruel Fixation

"Revenge is only the beginning."

Sharon is sinds kort weduwe en maakt zich zorgen om haar tienerzoon Anthony. Ze is blij als Anthony bevriend raakt met de atleet Dylan, een jongen die op school erg populair is. Anthony en Dylan brengen samen veel tijd door, maar na een tijdje realiseert Sharon zich dat Dylan vooral in haar geïnteresseerd is. Sharon vermoedt dat Dylan door haar geobsedeerd is.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Zeer matige thriller met een vrij slap verhaal en niet al te best acteerwerk. Low budget en het is allemaal zwak uitgevoerd. Ik zeg skippen die handel, je zult niks missen.

avatar van AniSter

AniSter

Goedkoop tussendoortje. Het verhaal begint warrig en wordt helaas nergens voldoende; zit bijv. vol onwaarschijnlijkheden en gaten. Een standaard achtergronddeuntje dat zich de gehele film herhaalt met daarbij hele vreemde en stille overgangen tussen de scenes maken het geheel er alleen maar slechter op. Frau Klebe, afgestudeerd in politicologie en theaterwetenschap, zal toch iets meer uit haar acteer-kast moeten halen om mij te overtuigen van haar kwaliteiten op dát gebied.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1947 berichten

Hoe komt het toch dat ik deze film ben gaan kijken? Volgens mij omdat die ergens op internet werd geprezen. Maar ja, dat zegt dus niks, want wat een duffe film zeg. Het camera werk en de fotografie ziet er best 'oké' uit. Maar daar heb je dan ook alles mee gezegd. Wat een achterhaald verhaal. Je wordt er niet koud of warm van. Zonde van onze tijd. Dus ik zou zeggen, overslaan.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, typisch tv filmpje dat vooral naar het einde toe steken laat vallen. Wat er na de ultieme confrontatie nog allemaal staat te gebeuren tart alle geloofwaardigheid. De zoektocht naar haar zoon en de typische flauwe slotuitwerking in het bos. Nochtans kon het eerste stuk nog wel door gezien de overdreven zelfzekerheid van de student Dylan (Tanner Buchanan) en de aantrekkelijke milf Sharon (Kristina Klebe: Proxy 2013 en Mamula 2014 ), maar ook de rest van de cast deed het best aardig zoals Sebastian Cabanas als de zoon van Sharon en Tommi Rose als Megan. Die laatste mag er best wezen. 5/10

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Idd typisch amerikaans 13 in een dozijn tv film.

Zijn van die films die je morgen weer bent vergeten.