• 9.373.588 stemmen

Geregisseerd door: John Suits

Met onder meer: Cody Kearsley, Bruce Willis en Thomas Jane

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Breach

"Deep in space they are not alone."

Noah Rook is een monteur die op het punt staat om vader te worden. Hij bevindt zich aan boord van een ruimteschip dat op weg is naar New Earth. De problemen beginnen als de bemanning te maken krijgt met een gevaarlijke vorm van buitenaardse terreur. Met de hulp van Clay Young, een oudere monteur aan boord, moet Noah het ruimteschip beschermen.

avatar van Sn0wr!de

Sn0wr!de

Wat een rommel ! ik kan me niet herinneren wanneer ik nog zo een slechte film heb gezien. Men zou geld moeten GEVEN om hier naar te kijken, wat een tijdverspilling. Ik wou er na 20 minuten reeds de brij aan geven echter je hebt dan betaald om dit onding te zien, dus verder gekeken en dan maar beginnen lachen met deze trash-film !

Verhaallijn : 1/5

Decors : 0/5 ( het budget leek op na Bruce zijn loon betaald te hebben, het plexiglas van de cryopods is zo dun dat het wiebelt , goedkope scharnieren voor de cryopods, oude moederborden tegen de muur met wat grijze spraypaint etc ... )

FX/special effects : 0/5

geluid : 1/5

dialogen : 0/5

acteerprestaties: 1/5

Ohh Bruce, zo laag gezonken !

avatar van Mr Grey

Mr Grey

Ik sluit me helemaal aan bij Anister... ik geef m nog een kans maar ik ben er ook echt helemaal klaar mee. Wat een verschrikkelijk B films maakt Willis de afgelopen jaren. VERSCHRIKKELIJK!!!!! De laatste goeie van hem vond ik Death Wish en daarmee is het helemaal klaar.

avatar van aburex

aburex

Aan de recensies te zien heb ik weer 8€ weg gegooid!!!!

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van jstinissen

jstinissen

jammer dat onze "John Mclane" ze hiervoor uitgeeft!

Die hard films blijven ze beste films

avatar van jordorientje

jordorientje

Ik lees overal weggegooid geld, maar zijn er serieus mensen die hier geld aan hebben uitgegeven dan?? Hahaha even serieus man, je gaat zo'n film met zo'n verhaal toch niet in de bios willen zien? Of kopen uberhaupt? Hahaha sorry maar ik begrijp dat echt niet. Als zo'n film uitkomt, met buitenaardse wezens notabene hahaha, dan weet je toch al dat het geen meesterwerk zal zijn?

Ik zag hem net toevallig op videoland, ik had verder alle horrors al gezien, dus besloot deze maar even aan te knallen omdat ik niet kon slapen. Nou voor mijn situatie prima verder, maar ik had deze nooit savonds aangezet en al helemaal niet hier geld aan uitgegeven. LOL.

avatar van jordorientje

jordorientje

Sn0wr!de schreef:

Je bedoelt "'Men zou geld moeten krijgen om hier naar te kijken'' denk ik. En ''men'' is wij, de kijkers, dan in dit verhaal.

avatar van Flitskikker

Flitskikker

Andersom klopt het dan wel: de bioscoop/distributeur zou ons geld moeten geven (i.p.v. te vragen) om hiernaar te kijken.

avatar van Shadowed

Shadowed

Het meest bijzondere aan Breach is dat het werd geregisseerd door John Suits, een naam die onder het desbetreffende genre al redelijk wat ervaring heeft op kunnen doen. Deze film voelt eerder aan als een beginproject dat net genoeg geld in het laatje moest brengen om een daadwerkelijk passieproject te realiseren, maar Breach is weliswaar de zesde film van Suits. Bruce Willis gaf tegen deze tijd al geen moer meer om de films waarin hij op kwam dagen en is dus geen verrassende verschijning. Al bij al is zijn en al het andere acteerwerk ver onder de maat, maar het voornaamste minpunt is de oninteressante regie. Op geen enkel moment wordt er een greintje spanning uit het geheel geperst waardoor de actievolle scenario's amper weten te interesseren. Jammerlijk is ook de vormgeving van de bedreiging, die in principe gewoon teveel wegheeft van zombies i.p.v. aliens. Op cinematografisch vlak kent de film wat redelijke achtergronden en vooral opvallend mooie decors, maar die weten de uiteindelijke boel amper behapbaar te maken.

avatar van Han Solo 420

Han Solo 420

Een 'Alien'-kloon met een (iets) beter niveau dan 'Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000'. 1,5*

avatar van Noodless

Noodless

Zwakke sf-monsterfilm die weinig te bieden heeft. Het chaotisch opgebouwd verhaaltje heeft totaal geen spanningskracht en ziet er goedkoop uit. Het monster op het einde zag er eerder komisch uit en het visuele aspect van de besmetting is niet echt geslaagd. De hoofdrolspeler Noah ( Cody Kearsley ) weet de film niet te dragen. Hayley (Kassandra Clementi) , zijn vriendin, eerder wel. Helaas komt zij in begin en naar het einde toe in het verhaal voor. Ook jammer dat Ortega ( Angie Pack ) snel het loodje legt. Bruce Willis als Clay speelt een typische rol op automatische piloot. Maar oké, de beste man heeft helaas een zeer zware ziekte die ze in 2022 zullen ontdekken (afasie) en daarbij komt ook nog later frontotemporale dementie (FTD) bij te pas. Zo zie je maar , alles hebben maar gezondheid is niet te koop. Pluk de dag zou ik zeggen

avatar van shugenja

shugenja

jordorientje schreef:

Betaal jij niet voor je videoland abbo? Maar ik zie het al deze film hoef ik niet te zien haha bedankt voor de waarschuwingen en de opoffering, mede MM-ers.