Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Kirsten Dunst, Gregory Smith en Jay Mohr
Releasedatum: 15 oktober 1998
Plot Small Soldiers
"Big Movie."
Alan, zoon van een speelgoedwinkel-eigenaar, probeert een paar nieuwe actie-figuurtjes uit: De Commando Elite en de Gorgonites. Hij weet echter niet dat deze speeltjes ontworpen zijn om te bewegen en te praten. De fabrikant heeft echter zeer intelligente militaire computerchips gebruikt, waardoor de poppen in staat zijn te leren. Een veldslag tussen de Commando's en de Gorgonites staat op het punt te beginnen.
Alan Abernathy
Irene Abernathy
Marion Fimple
Timmy Fimple
kArIzMa_TuRk
deze was net al de 6e keer op tv.. te veel toch.. maarja..
D-ark
Verhoogd van een 2,5 naar een 3,5.
Geweldige parodie op het leger en natuurlijk Kirsten Dunst
Wassup !
Was vroeger zo grote fan van "Small soldiers". Deze film is eigenlijk nog altijd goed. En die gevechten zijn zo cool. K'zou een 5.0 geven maar is al te vaak op tv geweest,toch nog 4****
Phoebe318
Leuke film!
Deze film komt jaarlijks nog op tv,
Ieder jaar kijk ik met lol ernaar!
Movie_fan#
Een van de beste kinderfilms ooit, lekkere wapens op het eind enz... Gewoon weer lekker een klein kind worden
Aardig verhaaltje en goede stemmen.
Heb hem alleen al te vaak gezien.
Black-Pearl
Die film is wel tof.. alleen klopt de tijd wel? 10.05 sochtents??
%%%%%%
Vond leuke grappige film.Met een orgineel verhaal.De wapens van de slechte poppetjes waren wel goed
.Heb er goed van genoten 4 sterren
bvonk
wat maakt het uit hoe vaak een film op tv is? er is niemand die je verplicht elke keer te kijken ofzo.
erg leuke film ****
Kevin13
echt wel coole gevechten!
vind je?
ik heb de film nog eens bekeken en de special effects zijn ronduit slecht. er is niks van spanning in de film, en natuurlijk de poppetjes
de acteerprestaties waren ook al niet al te goed, dus voor mij een dikke flop!
Drs. DAJA
Ik vond dit toch een zeer verrassende film. Hij gaat erg ver vooral omdat je een nogal kinderlijke film verwacht. De film gaat door op momenten dat je het niet verwacht.
Ja een leuke film!
daviddoelen
Vermakelijke film met een aantal leuke verwijzingen naar andere films zoals White Heat, Full Metal Jacket, Apocalypse Now, Patton, Monty Python and the Holy Grail, The Hunchback of Notre Dame, Titanic en All Quiet on the Western Front .
Barcel
Heb hem op zondag gezien op tv. Eigenlijk heb ik hem al zes keer gezien maar het blijft toch altijd leuk.
3*** sterren
duffman
Vind dit echt een hele vermakelijke film een oorlog op kleine schaal.
Die poppetjes vond ik echt wijs.
3,5
hellblazer93
Heel komische film en origineel bedacht. Grappig dat die poppetjes zoveel schade aanrichten wat dan ook weer heel erg nep is maar toch leuk. 3.0*
moonbaby0
Major chip hazer fucking owns
ik hoor z'n stem graag
echt zalige film
shelle-bel
Dit is een leuke film.......met die major enzow....dat ze vechten...echt heel leuk gedaan.......En dan met die barbie poppen haha......
GinolaEHV
Saaie kinderachtige film. Ik dacht vandaag op Veronica Back To The Future te zien, maar helaas kreeg ik dit voorgeschoteld.
Slecht geacteerd en weinig boeiend de hele film door.
1,5*.
Adrenal
Op m'n 5de in de cinema gezien en heel mijn kast ligt nog vol met poppetjes van die kereltjes
!
jellecomicgek72
vroeger héél vaak gezien erg grappig!
een 3.5
RoBreda
wowowow! als ik geweten had dat deze film zó leuk was, dan had ik hem al eerder gekeken! (heb hem namelijk al een paar maanden liggen) Erg leuke actie, Kirsten altijd erg schattig en dus een dikke 4*
confucius
Een anarchistische kinder/poppenfilm! Dat heb ik nog niet gehad. Ware het dat de mensen van nature niet geweldadig en oorlogszuchtig zijn er zouden 'minstens' de helft minder films worden geproduceerd. Dat betekent ook dat er minder sh*t op ons word losgelaten. Heb ik geen gelijk? Nee dus, daar kan ik mee leven. Wél grappig (tut tut) zijn de onderhuidse toespelingen naar Rambo en Schwarzenegger en... Shakespeare! Amusant filmpje voor de kids onder ons. Ouderen zullen er niet zo enthousiast over zijn, een 'Asprofilm' of zoiets. Tot slot: "uit de weg Titanic, hier komt een ijsberg!!!!"
Adrenal
Trouwens ook wel leuke herkenbare muziek van Jerry Goldsmith.
Minotaures
Trouwens ook wel leuke herkenbare muziek van Jerry Goldsmith.
En Spice Girls.
lecks-almelo
vond hem wel leuk voor een keer
niet meer en niet minder
*3*

The Emperor's Club
Drama, 2002

The Desert Rats
Drama / Oorlog, 1953
defense industrytoy shoptechnical toy soldaatprototypekiller toystoy comes to life