Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Kirsten Dunst, Gregory Smith en Jay Mohr
Releasedatum: 15 oktober 1998
Plot Small Soldiers
"Big Movie."
Alan, zoon van een speelgoedwinkel-eigenaar, probeert een paar nieuwe actie-figuurtjes uit: De Commando Elite en de Gorgonites. Hij weet echter niet dat deze speeltjes ontworpen zijn om te bewegen en te praten. De fabrikant heeft echter zeer intelligente militaire computerchips gebruikt, waardoor de poppen in staat zijn te leren. Een veldslag tussen de Commando's en de Gorgonites staat op het punt te beginnen.
Alan Abernathy
Irene Abernathy
Marion Fimple
Timmy Fimple
Jordy
Erg vermakelijk filmpje, al had ik gehoopt dat ie iets minder kinderachtig zou zijn. Maar toch: een leuk verhaal, een paar zeer komische momenten en mooie animatie: 3 sterren.
gizzmo86
Ik vind het wel een coole film met een orineel verhaal. 4 sterren.
Obiwannes
Het is wel een leuk en grappig verhaaltje. En vooral leuk hoed het speelgoed een oorlog uitvecht. Wel eens leuk om eens te bekijken.
neo
ik vond de film een beetje kinderachtig,maar door die toffe commandos enzo werd de film toch wel erg leuk.die chip vond ik trouwens erg cool ingesproken door tommy lee jones.
Zidaan
Leuke film. een beetje spannend, maar vooral goed verhaal en leuk hoe ze tegen elkaar vechten.
4 sterren.
Jerome-B
Best mooie animaties en een vermakelijk verhaaltje. Dacht in eerste instantie dat hij een beetje te kinderachtig zou zijn, maar het viel gelukkig mee. 3 sterren.
Frieky
Denis Leary is cool, verder was deze film wel goed te pruimen.
3,5 ster
sn@ke
- 2077 berichten
Ik heb ergens een commentaar van deze film gelezen:" toy story meets gremlins". Ik kan het niet beter zeggen, leuke vermakelijke film .3*
Moviestar
O ik zag net pas dat Phil Hartman overleden is in 1998 zonde, vond m in Newsradio ook altijd wel grappig.
Hobbes
Phil Hartman is door z'n eigen vrouw doodgeschoten (zij pleegde vervolgens zelfmoord). Het is nooit duidelijk geworden waarom ze dat heeft gedaan.
Mijn insziens de grappigste man op aarde ooit geweest.
WB
Leuke vermakelijke film! Misschien iets te 'hard' voor de allerkleinste onder ons, maar voor jong en oud een plezierige film...
3,5 sterren
Purmerend
Ook mooi dat die barbie's erbij komen. En er zitten ook heel veel grappige oneliners in.
Captain Pervert
Dit is een melige film! Alleen jammer dat ik de badguys veel cooler vond dan de goodguys.
Deze film is de natte droom van iedere kerel die destijds als binkie in de 80's met G.I. Joe poppetjes heeft gespeeld.
sanna03
grappig dat die popen tot leven komen en leuk stuk met de barbie poppen die aanvallen
mijn fantasie slaagt al op hol moest ik z'n levende pop vinden
ik heb heel veel fantasie alleen spijtig komt er niet veel van uit
xangadix
Ik zal het even vertalen voor de mensen die Nederlands spreken:
Grappig, die poppen die tot leven komen. Er zit een leuk stuk in met barbiepoppen die aanvallen. Mijn fantasie slaat al op hol, stel je eens voor dat ik zo'n levende pop zou vinden... Ik heb heel veel fantasie, maar spijtig genoeg gebeurt het nooit in het echt.

Leuke film maar toch af en toe te Hollywood met de nodige pot zoetigheid. Je ziet direct de stijl van Joe Dante, alhoewel je bij deze film direct aan Spielberg moet denken. Leuk voor het gezin en de kids. Men had eigenlijk het onozele er beter afgelaten en gekozen voor een echte hororfilm in de stijl van Child's play of zo...
archer
ik vond het al bij al nog een goeie film, het muziekje dat speelt tijdens het maken van de poppen (?) is leuk
SuperSideSwipe
Vond hem toch niet zoveel gemeen hebben met Toy Story. Het enige overeenkomst is dat het om bewegend speelgoed gaat.
Waar Toy Story een luchtig jeugdfilmpje is met uitgediepte personages, Is dit een actiefilm met een hoop geweld erin.
3,0
Anakin01
deze 4.5* die ik nu geef is voor de humor en voor het goede gevonden van de film...anders valt hij wel mee
Thorak
Erg leuke film met veel verwijzingen naar andere (voornamelijk oorlogs) films
D-ark
Ik vond hem een beetje tegenvallen.
Deze film is best wel geluk maar heeft geen sfeer.
Das jammer
2,5
BlueSword
op deze film was ik vroeger echt gek op, vind hem nog steeds een aardige film.
vooral die oorlog in dat.
lightsabers
small soldiers vind ik echt een supergoeie film!
vroeger was ik er echt fan van! 5
muismat
Haha deze vond ik vroeger echt helemaal geweldig, prachtige film! hou het even op 3.5*
JurassicPark
ik heb deze in de bioscoop gezien ik vond hem toen helemaal geweldig kep hem gisteravond weer gekeeken ik vond hem weer erg cool maar zoals ik op het eind zie hoop ik dat er een vervolg komt want dat zal heel goed kunnen 4,5. TOYS IS HELL

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

The Emperor's Club
Drama, 2002

The Desert Rats
Drama / Oorlog, 1953
defense industrytoy shoptechnical toy soldaatprototypekiller toystoy comes to life