• 9.373.086 stemmen

Geregisseerd door: Philippe Guillard

Met onder meer: Gérard Lanvin, Olivier Marchal en Camille Aguilar

Gesproken taal: Frans en Hongaars

Plot Papi Sitter

André Morales was vroeger werkzaam bij de politie. Teddy Bardolino was eigenaar van clubs in Latijns-Amerika. Alle twee hebben ze een explosief karakter. Tijdens het eindexamen van hun kleindochter hebben ze de delicate missie om toezicht op haar te houden. Het meisje is echter een tiener met een sterk temperament...

André Morales, Camille's paternal grandfather

Paco, surfer boyfriend

Doudou, friend of Paco

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Heb me hier best mee vermaakt. Typisch Franse komedie over generatieconflicten. Het verloop is aan de voorspelbare kant en recyclet eigenlijk ideeën die al vaak in komedies zijn gebruikt maar zolang het werkt mag dat voor mij. De twee grootvaders van tiener Camille moeten op haar passen terwijl de ouders voor enkele weken op cruisereis zijn. Echter zijn de twee opa's erg tegengesteld : de één is een flapuit, de andere een door discipline geobsedeerde ex-gendarme. Wanneer Camille de school dreigt te verlaten zonder de eindtermen behaald te hebben is het alle hens aan dek.
Papi Sitter is een vrolijke zonnige en levendige komedie die het vooral heeft van een aanstekelijk samenspel tussen Lanvin en Marchal als bekvechtende opa's. Soms is het allemaal wat geforceerd maar na afloop heb je een flinke teug positiviteit opgesnoven. Dat gemiddelde moet beter hier.