• 9.373.651 stemmen

Geregisseerd door: Martin Owen

Met onder meer: Tommy Flanagan, Rhyon Nicole Brown en Jessica Alba

• meJane Bekijk via meJane

Plot Killers Anonymous

Een groepje personen steunt seriemoordenaars en is bezig met het oplossen van een mysterie. Eén van hen zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de moordaanslag op een Amerikaanse senator. De groepsleden ontdekken dat dingen niet zijn zoals ze lijken te zijn en achterhalen de waarheid. Die ontdekking brengt grote gevolgen met zich mee.

avatar van DreamTech

DreamTech

Nou geen verkeerde film allemaal beetje mysterieus ( moest even aan Sin City denken ) amper actie maar qua verhaal helemaal niet verkeerd, kan daar ook niet veel over zeggen zonder de boel te verklappen, maar film boeide mij wel

avatar van coumi

coumi

Niet goed, Owen probeert een type absurd komische misdaadfilm af te leveren, een soort kruising tussen The Boondock Saints en Reservoir Dogs. Ook een hier een groep criminelen in een afgesloten ruimte met in hun midden een mol. Maar het blijft allemaal erg oppervlakkig, de dialogen slaan vaak nergens op, en als wordt veronderstelt dat de puzzelstukjes aan het slot op de juiste plaats vallen, voel je je als kijker vooral bedrogen. Er wordt wat al te veel gepraat(en gepraat, en gepraat) voor een actiefilm, om vrij plotseling te eindigen met een bruut portie, ongemotiveerd geweld. Vage bijrollen voor Gary Oldman en Jessica Alba(in een a typische rol), voor de rest acteurs die de vergetelheid niet zullen ontstijgen. Deze killers hadden inderdaad anoniem moeten blijven.

avatar van schumacher

schumacher

Gewoon niks voor mij.

Weer zo'n film en wat doen ze: Jessica Alba op de foto en ze doet maar een korte tijd mee en dan nog zo lelijk bij, afknapper.

De film is in zijn geheel niet mijn ding, als het mij na 20-25 min nog altijd niks kan meeslepen hoeft het nimmer voor mij.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Zo wat een slap gedoe zeg. Prima film voor als je maar niet in slaap kunt raken, met dit broddelwerkje val je binnen enkele minuten wel in slaap. Het babbelzieke script dat probeert om de karakters leven te geven is gortdroog en volkomen oninteressant. Met heel veel moeite het kunnen uitzitten, het was een zeer zware klus. Enkele prima namen uit vervlogen tijden die helaas het schip niet kunnen redden van zinken.

2**, meer kan ik er echt niet uitpersen.

avatar van Tarkus

Tarkus

Tegenvallende film is dit wel. Publiekslokkers Gary Oldman en Jessica Alba spelen wel goed maar hun aandeel is pover.

Verder wordt er veel gepraat in deze prent, maar wijzer wordt je er allemaal niet van, en waarom de moordpartij op het einde.. het blijft een vraagteken...

Voor mij dus een miskoop, al is de soundtrack wel goed, waardoor ik de film ook heb kunnen uitkijken.

1 ster voor Oldman/Alba en 1 ster voor de muziek.

avatar van Philippe01

Philippe01

Ik zeg niet veel en graag dat een film slecht is, maar dit vond ik nu eens een slechte film.

Gelukkig heb ik deze film nu per toeval gratis kunnen zien door de Corona-situatie nu en best dat ik die nu gezien heb, want ik heb zo geld gespaard om deze film niet te kopen op DVD ondanks die eerst op mijn verlanglijstje stond.

avatar van K. V.

K. V.

Deze onbekende film lag in de bib en eens meegepikt. De film begint nochtans veelbelovend, maar het middenstuk bevatte toch een stuk minder actie dan in het begin. Het einde was dan wel weer meer actie gericht.

Een wat wisselende cast, waar de bekendere koppen redelijk kleine rollen hebben.

Het verhaal verveelde gelukkig niet en de soundtrack was ook nog tof.

Het was zeker geen slechte film, maar verwacht zeker geen die hard actiefilm, anders kom je wel bedrogen uit. Leuk om eens gezien te hebben, maar een topper is het niet geworden.