• 9.372.354 stemmen

Geregisseerd door: Stephen Hall

Met onder meer: Ashleigh Dorrell, Matthew O'Brien en Nigel Mercier

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Nightshift

"His beginning. Your end."

Tijdens haar eerste nachtdienst in een hotel komt Amy oog in oog te staan met een moordenaar. Amy is getuige van angstaanjagende gebeurtenissen en zit gevangen in een loop. Ondertussen moet ze een manier zien te vinden om te ontsnappen aan de geobsedeerde moordenaar en de bewoners van het hotel te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van mixmaster

mixmaster

Zwakke B-film met slecht acteerwerk, nergens echt spannend.

avatar van Rickyman

Rickyman

Erg matig inderdaad, vervelende saaie killer ook.

avatar van Vicksel82

Vicksel82

Leuk tussendoortje, wat nergens echt heel spannend wordt.

Ook het onderwerp is nieuws onder de zon in het Horror genre maar echt vervelend wordt het ook niet.

avatar van jordandejong

jordandejong

Tja niet zo best inderdaad. En dat terwijl het ondanks z'n mankementen best wel potentie heeft.

De killer is enorm creepy. Des te meer zonde dat hij slechts enkele luttele minuten screen time heeft. Bouw je de film rondom dit figuur heb je wat mij betreft een goede kans van slagen.

Nee, helaas kiest Stephen Hall voor een trage voortgang waarin we constant rondhangen rond de receptie van een enorm hotel waar kennelijk maar 1 gast verblijft en krijgen we een verwarrend verhaal over alternate timelines opgediend. Jammer. Had hier gewoon een sterke slasher van gemaakt. De sporadische scènes waarin er geslashed en stalked wordt zijn namelijk succesvol.

Hier en daar ook een geslaagde jumpscare, voornamelijk omdat het sounddesign opvallend goed in elkaar zit.

Potentie was er zeker, maar in mijn ogen worden de verkeerde keuzes genomen waardoor het een gezapige film blijkt die je snel weer vergeten bent.

avatar van lang pee

lang pee

Hier valt niet veel over te zeggen eigenlijk. Dit is één van de vele zwakke horrors op Prime. Gewoon een B-filmpje inderdaad, en dan nog een zeer slecht. Het acteren is niveau van het dorpstoneel, en het verhaaltje kon ik zelfs verzinnen. Het beste...hij duurt niet lang

avatar van Shadowed

Shadowed

Simpele horrorfilm met een zeer directe en kleinschalige benadering, die in het laatste halfuur spijtig genoeg ontspoort. Op conceptueel vlak wint Nightshift punten voor het weinig ambitieuze gebeuren. Twee personages werken een nachtdienst in een onveilig gebouw waar de boel langzaam escaleert. Alhoewel er een gebrek aan sfeer/spanning heerst, weet deze film van regisseur Stephen Hall daar best mee te boeien. Het acteerwerk is bovendien niet onaardig en de mysterieuze kant van het verhaal werkt aanstekelijk, maar de rommelige onthullingen in de finale zitten de boel vooral in de weg. Om het makkelijk voor te kauwen; Nightshift slaat uiteindelijk volkomen nergens meer op.