• 8.902.924 stemmen

Geregisseerd door: Britt Poulton en Dan Madison Savage

Met onder meer: Alice Englert, Walton Goggins en Olivia Colman

Plot Them That Follow

"We all have our sins."

In de Appalachen willen gelovigen zich tegenover God bewijzen door zich te meten met dodelijke slangen. In deze gemeenschap begeeft zich ook Mara, dochter van de pastoor Lemuel. Hij is een man die vastbesloten is zijn manier van leven in een veranderende wereld te beschermen en keert zich ook gemakkelijk tegen de oeroude tradities. Hij is tevens belast met het bij elkaar houden van de gemeenschap wat wordt bemoeilijkt wanneer zijn dochter een geheim verbergt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van schumacher

schumacher

Niets voor mij.

24min al aan het kijken, ik verveel me steendood, boeit niet, grijpt me niet aan.

avatar van joolstein

joolstein

De film laat niet heel veel nieuws zien. Een religieuze gemeenschap in Appalachen (het draagt wel bij door de sfeer maar het had net zo goed elke andere plaats kunnen zijn) Dochter van een fanatisch pastoor raakt in de problemen... het standaardverhaaltje dus. Nog wel solide, maar verwijder de slangen, dan blijft er ook niet veel meer over. In de eerste helft wordt er vooral het wel en wee van de kleine gemeenschap getoond In de tweede helft zijn er dan een paar thriller-elementen. Heel schokkend werd het allemaal niet. De trailer voor de film is dan ook een beetje misplaatst want daarin zette ze de film weg als was het een thriller-horror. Echter op de horror-getinte muziek na, draait het om de persoonlijke ontwikkelingen van de personages in de film oftewel een drama. Ach slecht was het niet hoor! Het acteerwerk van de cast waaronder Oscarwinnares Olivia Colman (The Favourite), Alice Englert (Ginger & Rosa) en Walton Goggins (The Hateful Eight, tv-serie Justified) maakt het goed te doen maar memorabel was het niet.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Niet zo spannend. Allemaal eerder gezien. Een religieuze sekte met leden die sterk geloven en de leider volgen en anderen die twijfelen. Alleen het is maar een heel klein clubje met naast de paar 'pubers' slechts één kind.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Zeer sfeervol, en zoals altijd een fijne rol van Olivia Coleman.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Nou ik vond het zo slecht nog niet. De cast speelt prima en het verhaal kan er best mee door. Het tempo ligt wel laag maar toch stoorde het me niet. Gewoon een degelijk filmpje waarbij ik me niet heb verveeld.