• 9.377.091 stemmen

Geregisseerd door: Joe Carnahan

Met onder meer: Frank Grillo, Mel Gibson en Naomi Watts

Releasedatum: 17 juni 2021

Plot Boss Level

"Running out of time. And lives."

Roy Pulver (Frank Grillo) is een gepensioneerde Special Forces-veteraan die overlijdt. Hij wordt echter de volgende dag weer wakker en komt erachter dat hij vast zit in een eindeloze tijdslus. Terwijl huurmoordenaars achter hem aanzitten, moet hij uit zien te vogelen wie er verantwoordelijk is voor dit fenomeen. En wat hij moet doen om heelhuids de volgende dag te halen.

avatar van John Milton

John Milton

Wéér een timeloop film? Nja, waarom ook niet eigenlijk; ik heb er meestal wel lol aan. Met Gibson en Carnahan aan boord (ok en Watts en Grillo) moet er toch wel wat te halen vallen...

avatar van max cady

max cady

Groundhog day meets Edge of tomorrow meets etc.. mét een paar leuke namen. Kan wel wat worden maar ben ook een beetje bang voor een film met té veel actie en voor de rest weinig anders ..

avatar van bart007bond

bart007bond

Zal wel pathe thuis worden.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Carnahan heeft leuk werk geleverd, net nog Smokin’ Aces gezien en die is lekker.

Prima namen dus hoop weer wat te gaan genieten, ook al is het concept nu niet origineel meer te noemen.

Toch stiekem zin in.

avatar van The Oceanic Six

En wanneer komt dit uit?

Release

In April 2018, Entertainment Studios Motion Pictures acquired U.S. distribution rights to the film.[9] It was scheduled to be released on August 16, 2019, but it missed its release date.[10] In June 2020, Entertainment Studios Motion Pictures dropped the film.

Met de tekst op Wikipedia kan ik ook niks.

Het klinkt als een b-film, maar wel met goede acteurs. Dus ben best benieuwd.

avatar van max cady

max cady

"I smell muffins, do you smell muffins ?"

Bij de film Palm Springs werkte het voor mij wel maar hier niet echt jammer genoeg. Bij vlagen wel leuk maar niet leuk genoeg. Ook nergens spannend en de rol van Gibson stelt ook niet veel voor. Ik was helaas wat teleurgesteld ..

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Leuk voor een keer

Het verveeld gelukkig niet, Mel Gibson heeft maar een bijrol die wel oke is

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Erg tof! Superveel actie en humor. Top!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Geweldig. Grillo is perfect gecast in deze heerlijk ouderwetse actiefilm, volgepakt met humor en harde scènes. Niks op aan te merken. Pot bier erbij en genieten maar!

avatar van macrobody

macrobody

Goed gemaakte film. Het verhaal is waardeloos. In de categorie, schieten, tieten en helicopters. Al was de nadruk wel erg op het eerste. Jammer!

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Hier heb ik mij nou echt `s een keer zeer vermaakt.

Ben altijd al een fan geweest van 'tijdreisfilms', maar sommigen waren niet echt om nogmaals te bekijken (Het is in feite een soort Loop waar ie in zit)......Met uitzondering van een paar, waarvan Back To The Future ook nog de beste is in zijn soort.

Deze daarentegen wel, en ik zag deze ook nog na het grootse Tenet (Die mij zeer tegen viel, ondanks de mooie en snelle actie).

Eindelijk weer eens een keer een goeie, harde, en vooral snelle actiefilm van formaat met een groot budget, nl zo`n $45 miljoen!!!!

Grillo is perfect op zijn plek (Kleine Joe, die zijn zoon speelt is ook nog zijn echte zoon.), en Gibson schmiert er lekker op los, en heeft genoeg ruimte want, de film draait toch om Roy.

Deze film heeft voor mij genoeg om iemand te vermaken, zoals humor, actie, science fiction en vooral de montage, want daar is Carnahan zeer goed in....je kan `t tenminste volgen...zie Smokin' Aces of Stretch.

Nee, dit is een ontzettend goeie film met enkele leuke vondsten.

Voorlopig een dikke 4.

avatar van james_cameron

Een aangename verrassing, deze doorgedraaide, opgefokte kruising tussen John Wick en Groundhog Day, en onverwachts eigenlijk één van de betere en vooral leukste films van 2020. Frank Grillo is perfect in de laconieke hoofdrol, de plot zit bijzonder onderhoudend in elkaar en zowel aktiescenes als special effects zijn eersteklas. Voornaamste pluspunt is de aanstekelijke energie die van het scherm spat. Niet geforceerd leuk dit, maar gewoon echt leuk.

avatar van schumacher

schumacher

Speciale film toch wel maar al bij al nog best geinig om naar te kijken.

Het zal niet voor iedereen weggelegd zijn.

avatar van The Oceanic Six

Vermakelijke film ondanks dat ze echt niks verrassends of origineels doen met het fenomeen time loop. Dat constant sterven op gruwelijke wijzes werd bv in de twee Happy Death Day horrorfilms ook al gedaan de afgelopen jaren. Toch is dit wel leuk om naar te kijken, mede ook door het hele fijne spel van hoofdrolspeler Frank Grillo. De actie is lekker lomp en bruut, de humor best geestig en het tempo ligt hoog. Wel nam mijn interesse zo halverwege de film wel af. Ze weten het niet tot het einde toe even sterk te houden. De bijrol van Mel Gibson heeft overigens weinig om het lijf. Daar moet je dit niet voor gaan kijken. Leuk tussendoortje.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Aardig maar niet meer dan dat, zeker niet Carnahan's beste werk. De humor is niet al te sterk maar Gibson zet weer lekker zijn personage neer. Vorige week Fatman met Gibson gezien en ik moet toegeven, in contrast met vele comeback's van oudgedienden doet Gibson het gewoon erg goed. Grillo had ik niet zoveel mee en het verhaal ook niet echt. Het gegeven is niet origineel en vond dit ook niet een sterke uitvoering.

Klein vermaak, meer ook niet dus 3**

Op imdb nog geen rating?

kos schreef:

Op imdb nog geen rating?

Iemand is vergeten aanduiden dat de film al gereleased is. Of de release is nog niet officieel (kan ook natuurlijk).

En nog steeds geen trailer.

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Leuke SF/actiefilm. Genoeg goede actie verpakt in een (matig) SF verhaaltje, en Mel Gibson als bad guy deed het ook prima! Een vermakelijke film om tussendoor even mee te pakken.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Bijzonder vermakelijk en met plezier gemaakt.

avatar van Henri75

Henri75

Vermakelijke film. Een aangename verrassing. Ik heb een paar keer goed gelachen. In het begin dacht ik: "wtf is dit?" Maar naarmate je verder in de film komt, weet je waar het naar toe gaat. Lekkere actie, leuke humor en ja, ik vond het zelfs een leuk verhaal. Grillo is perfect voor deze rol. En Gibson? Gewoon een fijne bad-guy.

avatar van filmkul

filmkul

Kolderieke actiefilm. Het verhaal slaat kant nog wal maar is ook bijzaak. De uitwerking is best vermakelijk. Het begin is even doorbijten, maar als het verhaal begint te lopen, dan wordt je lekker vermaakt. Veel actie en humor en de vaart zit er flink in. De actiescenes zien er goed uit en zijn bikkelhard, dus veel bloed en rondvliegende ledematen. Dat alles met een dikke knipoog. Het acteerwerk is verder in orde met veel maffe figuren. Leuk vermaak. 3.0/3.5

avatar van Waku

Waku

Ik wil eigenlijk de recensie van filmkul kopieren, want die zegt schrijft precies wat " Boss Level" is.

Maar ja...copyright heh.....mag niet

Dusss.......ik sluit mij aan bij bovenstaand commentaar inclusief de rating. Amen.

avatar van davey400

davey400

Ik vond het een erg toffe film en ontzettend over the top. En lijkt ie ook bedoeld.

The hoofdrolspeler ziet er uit alsof ie zo uit een Johnny Bravo cartoon is gestapt.

Het is jammer dat we Groundhog Day al kennen, anders was het concept super origineel geweest.

Neemt niet weg dat dit een erg leuke geweldadige variant hierop is.

Het einde vond ik erg bevredigend.

Ik denk dat er veel referenties naar andere films in zitten, en wil hem zeker nog een keer zien.

Een hele dikke 3,5. Een 4 zou ik niet terecht vinden, maar die 3,5 is ruim verdiend.

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Leuke, grappige sfeervolle actiefilm. Sommig scenes worden herhaald maar dat is nodig voor de onderbouwing van het verhaal. In het begin dacht ik wat is er hier allemaal aan de hand maar gaandeweg vallen de puzzelstukjes bij elkaar.

avatar van boemboem27

boemboem27

klein vijfje (2.5 ster) nee niet om een 2e keer te zien.

aardig rolletje voor Frank Grillo, maar een flutrolletje voor Mel Gibson.

acties waren wel aardig, en de herhalingen waren noodzakelijk voor de film.

maar kon mij toch niet echt boeien deze film

avatar van memento12

memento12

Must see. Cool,Grappig vol Actie en meer.Weet niet voor mij één van de betere deze jaar

avatar van stinissen

Flauw en weer een film kapot gemaakt door de vreselijke humor.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

beter goed gejat als slecht bedacht . na een horror versie van groundhog nu een vette R-rated actie versie .

En die stelt absoluut niet teleur .

Heerlijk over de top , En wat cynisch en sarcastisch hoofdpersonage . Echt een actie held .

Verhaal uitwerking stelde ook niet teleur .

Maar dat einde ,,, dat kun je gewoon niet maken , het was alsof ze halverwege besloten het budget is op !!!

Toch een van de leukste actie films zo op de rand van het einde van dit K-jaar .

avatar van jan

jan

Het begin is even doorbijten, maar daarna is het een vermakelijke film.