• 9.375.076 stemmen

Geregisseerd door: Diego Cohen

Met onder meer: Francisca Lozano, Oliver Nava en Arantza Ruíz

Gesproken taal: Spaans

Plot Romina

Een groep adolescenten besluit een uitstapje te doen. Het moet een excursie worden in de vrije natuur. Ze kamperen op een plaats waar er ook andere jongeren van dezelfde school zijn. De spanning onder de studenten zal leiden tot de seksuele agressie van een meisje, waardoor verschillende daden van extreem geweld ontketend worden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Best oké.

Niet op het niveau van Cohen's vorige, dat is wel een beetje jammer. Honeymoon was toen wel een erg leuke ontdekking, deze is eerder een middle-of-the-pack filmpje. Wel met een klein twistje, maar eigenlijk niet genoeg om echt te overtuigen.

Vervelende jeugd die gaat kamperen, zeker niet het meest originele gegeven. De film doet z'n best om te verwijzen naar films als Friday the 13th, maar eigenlijk heeft het enkel qua opzet daar wat mee te maken, qua afwikkeling hoeft je geen gemaskerde mythische killer in het bos te verwachten.

Cohen gaat redelijk grafisch te werk, al komen de feitelijke moorden eigenlijk nooit in beeld. De aftermath ervan wel gelukkig. Verder een sfeervolle locatie en aardige soundtrack, acteurs zijn ook bekwaam al zijn de meeste personages redelijk onuitstaanbaar.

Het is verder ook zo voorbij. Redelijk filler, niet meer, niet minder.

avatar van jippie2010

jippie2010

Oke, ik heb er inderdaad spijt van gekregen.

Een low-budget horrorfilm die uit pure armoede en onkunde maar kiest voor een licht artistieke benadering. Het camerawerk is rommelig en het plot (inclusief twist) is karig. De soundtrack begint nog aardig maar vliegt naar mate de film vordert steeds verder uit de bocht. Wat blijft er dan nog over? Bar weinig. *1.0

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Film begint wel heel aardig met leuke ideetjes van de regie, maar zakt uiteindelijk steeds verder weg. Niet heel boeiend, maar ook niet spannend, creepy of smerig. Visueel pover en ondanks het breedbeeld erg benauwend op de verkeerde manier. Vreemd verhaal verder ook. Wel lekker kort dus echt vervelen deed ik me niet, maar het hield ook niet over. 2,0*.

avatar van Shadowed

Shadowed

Bagger.

Begint inderdaad nog best aardig. Al is het amateurisme al gelijk voelbaar en weet je al vanaf minuut 15 dat dit waarschijnlijk super slecht gaat worden. En dat is dit ook, erg erg slecht. Cohen kan maar beter stoppen, want een simpele low budget horror kan hij niet.

Slechts de opening is wat beter. Daarna gaat de film in een steile lijn naar beneden. Acteren wilde ik in de auto nog wel geloven, daarna gaan ze zich onmenselijk gedragen en is het opeens heel slecht. De aftermath van de kills zijn misschien wel goor, het in beeld brengen ervan is niet aanwezig en heel simpel.

Soms is zelfs de wind hoorbaar in de camera, en daarmee faalt dat ook. De regisseur wil duidelijk zijn talent laten zien, dat is niet gelukt. Vermijden deze bagger, als ik dit wist, was ik er nooit aan begonnen.

avatar van Donnie Vallermee

Donnie Vallermee

Dit was echt een verhaal van niks! Het gaat letterlijk nergens over.
Het begin is iets waar de rest van de film niet meer op teruggekeken wordt (de ondervraging) en over het waarom mevrouw Romina dit doet weet niemand.
Net als die ‘Diego’ op het eind. Wie is dat? En wat heeft hij er mee te maken?
Je ziet niets, er is geen logica en het is onlogisch wat ‘DJFrankie’ ook al zegt; niemand heeft bereik maar een appje sturen gaat ‘ineens wel’ ???

Verschrikkelijke bagger.

Ik wil eigenlijk 0,5 ster geven maar mijn opties blijven beperkt tot 1-5.

avatar van leatherhead

leatherhead

Nergens hoogstaand, maar het gemiddelde is inderdaad wel wat overdreven. Simpel slashertje met wat leuke gory momenten, de scene met de steen op het einde was redelijk hilarisch. Wel wat jammer dat de moorden an sich veelal off-screen plaatsvinden, daar had de film toch wat meer punten moeten scoren. Budget zal wel een factor zijn. Verder wel vermakelijk, leuke setting, groepje lekker vervelend slachtvee en een aardige soundtrack. 2,5*.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, ik vond deze film ook wel heel zwak. Het verhaal verloopt zeer moeizaam met een wel zeer lange aanloop in het begin waarbij tal van idiote en nietszeggende dialogen in een auto passeren.

Zwakke horrorelementen waarbij vaak het zelfs niet in beeld wordt gebracht. De camera wijkt dan bewust gewoon af. In andere films komt dat ook wel in voor, maar dan is de verbeelding, sfeer en spanning ook groter. Hier is dus niks aanwezig. En wat te zeggen van het stupide einde ! 2/10

avatar van Film Pegasus

Een low budget horror dat gelukkig kort genoeg is. Op één of andere manier is het wel leuk om te zien, ook al is het verhaal al vertrokken voor de film begint. En de acteurs vallen nog wel mee, maar hun personages zijn langs geen kanten uitgewerkt. Veel is er niet te zien, en de vele B-horrorfilms zijn dan wel niet veel beter, daar hou ik dan wel van dat foute of theatrale wat hier wel wat ontbreekt. Leuk tussendoortje, maar meer niet.