• 9.372.770 stemmen

The Man from Earth: Holocene (2017)

Drama / Mystery | 98 minuten

Genre: Drama / Mystery

Geregisseerd door: Richard Schenkman

Met onder meer: David Lee Smith, Vanessa Williams en Michael Dorn

Plot The Man from Earth: Holocene

"One must pay dearly for immortality"

De 14.000 jaar oude John "Man from Earth" Oldman leeft nu een comfortabel leventje als hoogleraar in Californië. Zijn vredig bestaan wordt verstoord wanneer vier studenten zijn grootste geheim ontdekken. Zijn leven is in groot gevaar, maar ook de mensheid kan hevig door elkaar worden geschud.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Flitskikker

Flitskikker

Verschijnt wereldwijd op 19 januari (streaming). De blu-ray van Amazon is regiovrij.

De regisseur, Richard Schenkman, stelt de film tevens vrij beschikbaar op basis van een donatiesysteem. Die versie is vandaag al verschenen via de bekende 'file sharing'-kanalen.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Gezien en gedoneerd. Een leuk initiatief en een goede film!

avatar van Actarus

Actarus

Is dit een vervolg of een remake van de versie uit 2007? Is het nodig deze eerste versie te bekijken, of staan deze films los van elkaar? Heb hier nog nooit van gehoord maar ben wel getriggerd

avatar van henkies

henkies

Je kan deze film los zien. , er zitten een paar scenes in uit de 1e film, maar je mist niet veel als je die niet gezien hebt. Deze film is wel aardig..omdat het onderwerp boeit, anders was het een niet veel soeps.. is mijn mening.

avatar van max cady

max cady

Ronduit slecht! De film kabbeld wat voort en er gebeurd weinig. De muziek klinkt door de hele film hetzelfde. Alsof ik naar een natuur docu zat te kijken .. Geen spanning, geen humor, geen drama, van alles heel erg weinig ..

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Helaas, daar hebben we het weer met de waarderingen. We zitten met weinigen "hoog in de boom" qua waarderingscijfer. Velen vinden de film saai, zien schijnbaar geen verhaal of wachten op "de klappen en achtervolgingen", die in deze film dus niet voorkomen. Wij vonden aan het einde van de film onze tijd goed besteed. Het is een gewoon verhaal, iets waarin iedereen een rol zo kunnen spelen, ware er niet een man van 14.000 jaar tussen hen. En dat is het enige wat net reëel is in de film. Wij hebben er van genoten en geven met plezier de 7 af als waardering!

Wil je de film trouwens zien? Hieronder is een link om met Engelse ondertiteling de film legaal te zien. Hier staan nog tal van andere films op.

Je kunt naderhand (als je wilt) aan de productiekosten bijdragen. Er wordt in het begin van de film een site genoemd hiervoor.

Veel plezier.

Watch The Man from Earth: Holocene (2017) Full HD Online - putlockertv.se

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Actarus schreef:

Dit is in principe een vervolg, je ziet John Billingsley (Star Trek Enterprise, Six feet under, Prison break, Grey's Anatomy) ook in deze film terug als Harry.

avatar van dijk1023

dijk1023

Vond het idee/initiatief zelf wel verfrissend. Doneren naar waarde. Het begon aardig, dus misschien wel 10 euro. Maar ach wat een bagger komt er langs. Wat is het precies? Een remake? Nee, eerder plagiaat. Er wordt niets toegevoegd t.o.v. 2007, het wordt mede dankzij de zeer slechte acts van de kinderen een populaire vertoning i.p.v. nog meer diepgang.

Ik eindigde met een teleurstelling, er had zoveel meer in gezeten.

Dat er erg dringend gedoneerd moet worden draagt niet bij aan de gunfactor. Nee ik tast niet in de buidel.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Moraal gewauwel, weinig bodem. Waste of time wat mij betreft.

Film lijkt totaal geen richting te hebben, losse onderdeeltjes en gesprekjes vult het lege verhaal.

avatar van DionneDarko

DionneDarko

Nee, dan vond ik het origineel toch stukken beter. Wat mij hier erg aan stoorde was het acteerwerk. De tieners waren totaal niet geloofwaardig in hun rol. Het niveau qua acteren kwam niet verder dan As the world turns/ Saved by the bell. Het voelt allemaal erg jaren 90. (Niet op een goede manier). Dat had het vorige deel ook wel maar toch wist het originele verhaal mij toen veel meer indruk op mij te maken en het acteerwerk was iets beter. Nu weet je al hoe het zit. Het verhaal was op zich nog steeds niet slecht maar het had anders verpakt moeten worden. Ik wil ook wel wat doneren maar het wordt geen hoog bedrag...

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Helemaal eens met DD. Beneden gemiddeld.

avatar van macrobody

macrobody

Wat een slechte film is dit. Budget van plus minus $100 denk ik. Na 10 minuten dezelfde achtergrond muziek gehoord te hebben weet je het wel, dit gaat nog door tot het einde. Hoogst irritant, maar laat je beseffen hoe belangrijk goede film muziek is. Net als de muziek kabbelt de film voort van begin tot eind en heeft het de uitstraling van een schoolproject. Het wordt nergens spannend en veel gepraat vooral veel bijbel geneuzel. Moeilijk te bepalen wat nou precies de boodschap was. Nou ja, boeie, lekker overslaan deze.