• 9.372.990 stemmen

Marry Me at Christmas (2017)

Romantiek / Komedie | 84 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Terry Ingram

Met onder meer: Rachel Skarsten, Trevor Donovan en Crystal Lowe

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Marry Me at Christmas

Madeline Krug is eigenaresse van een bruidswinkel. Ze is dol op het organiseren van bruiloften in de kerstperiode. Op een dag komt Madeline via een klant in contact met de filmster Johnny Blake. Na de ontmoeting is Madeline in de wolken. Dit in tegenstelling tot Johnny, die niet op de liefde zit te wachten. Na enige tijd lijkt de vonk tussen de twee tóch over te slaan.

Vijftien in een dozijn zoetsappige kerstfilm. Ik zit 'm naast mijn vrouw te kijken als easy-to-watch avondvulling.

Ik kijk zelf niet actief mee en misschien komt het juist daardoor dat ik de vele tingeltjes en kerstgeluidjes die echt con-ti-nu op de achtergrond aanwezig zijn me extra storen. Van mijn vrouw hoor ik dat het een prima, lieve film is.

avatar van Aapje81

Aapje81

Marry Me at Christmas is zo zoet dat je na afloop direct een afspraak bij de tandarts moet maken in de hoop dat er nog restje glazuur op je tanden overblijft.

Voornaamste pluspunt is echter dat de aankleding van de film bijzonder sfeervol is en echt zorgt voor een kerstsfeer. De acteurs zijn dan weer zo over gestyled dat het eerder karikaturen zijn maar omwille van het kerstgevoel is dat niet erg. Goed is het acteerwerk echter ook niet. Met name het laatste half uur wordt het niveau van een willekeurige soap met moeite gehaald.

Desondanks was dit voor mij een aangenaam begin van het Kerst seizoen.

Gemiddeld (voor een kerstfilm)

avatar van JanineV

JanineV

Vier sterren voor deze zoete kerstfilm.

Ja hij is zoet, mierzoet zodat het glazuur bijna van je tanden springt zoals hieronder al beschreven werd.

Ja hij is voorspelbaar.

Maar hey... dat is toch precies wat we willen bij een kerstfilm?

Een lieflijk dorpje, volop sneeuw, aardige bewoners, prettig uitziende personages, een dun verhaallijntje dat natuurlijk goed afloopt, en het acteerwerk is voor een kerstfilm best heel naturel en goed!

Ik heb me in elk geval heel goed vermaakt met deze film.

avatar van schumacher

schumacher

Standaard filmpje maar ook hier weer vond ik het wel leuk. Uiteraard zijn dit films die ik niet snel een 2de keer zal bekijken maar nu met kerst/nieuwjaar die er zit aan te komen vind ik het wel gezellig zo'n films zoals deze hier die uitkomen.

Gewoon chillen .