• 9.373.983 stemmen

Geregisseerd door: Jesper Ganslandt

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Pablo Schreiber en Grace Gummer

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Beast of Burden

"Lines are meant to be crossed."

Sean Haggerty bevindt zich op een breekpunt in zijn huwelijk. Hij besluit nog een keer de gevaarlijke grens tussen de Verenigde Staten en Mexico over te steken met zijn illegale lading. Hij heeft echter maar een uur de tijd om een drugskartel, een huurmoordenaar en de DEA te overtuigen dat er niets aan de hand is. En dit alles moet hij regelen vanuit de cockpit van zijn Cessna.

avatar van vranque

vranque

Als je nog 20 films op je hd hebt staan ben je in het begin geneigd om deze te skippen. Het speelt zich grotendeels af in de cockpit en daar moet je wel tegen kunnen. Uiteindelijk ontspint zich dit verhaal in een redelijke misdaadfilm maar erg hoogstaand vond ik het niet.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Daniel Radcliffe, al een reden om deze over te gaan slaan.

Ook de regisseur glijdt af naar een bedenkelijk niveau gezien de beoordeling van laatste werken.

avatar van schumacher

schumacher

Saai gedoe, niet spannend, afgezet.

avatar van coumi

coumi

Concept van een man een hele film op één locatie kan best goed werken. Locke(man in een auto), Buried(man in een doodskist), of Phone Booth(man in een telefooncel) waren allen prima films, spannend en intens doordat die unieke locatie maximaal wordt uitgebuit. Maar bij Beast of Burden(man in een vliegtuig) werkt het op één of andere manier totaal niet. Geen spanning door de vele zijlijntjes, ook wat te veel nutteloze en warrige flashbacks, en tegen het einde toch nog de stijlbreuk omdat de laatste minuten zich buiten het vliegtuig afspelen. Meer saai dan enerverend, wellicht ook omdat Harry Potter qua klasse geen Ryan Reynolds, Tom Hardy of Colin Farrel is. Je mist niks als je deze overslaat.

avatar van Waku

Waku

coumi schreef:

ok..duidelijk

avatar van keimpeS

keimpeS

Het is idd een lange zit deze film, grotendeels speelt het zich allemaal af in de cockpit waar hij steeds telefoontjes krijgt van oa zijn vrouw, drugskartel etc. Wat mij betreft is Radcliffe verkeerd gecast, de laatste film die ik zag met hem was Jungle en die was erg goed! Dit is een misser wat mij betreft, Radcliffe kan de film niet dragen & voor de rest is het ook niet echt heel erg boeiend allemaal....

avatar van bounze

bounze

Een halve ster voor de poster, het onduidelijke verhaal in deze nietszeggende film waarin weinig te beleven valt. Behalve dat er continu gebeld word naar de hoofdpersoon die een vliegtuigje van A naar B moet vliegen. Waarom? Ik heb het niet afgewacht. Na 15 minuten was ik klaar met deze onzin.

avatar van italklaas

italklaas

Hier geldt dus dat resultaten behaald in het verleden, geen garantie bieden voor de toekomst. Na de Harry Potter serie is iedere film waarin hij mee deed compleet bagger. Jammer, maar ook deze film is niet om aan te zien.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

italklaas schreef:

Eh, Now You See Me 2, Swiss Army Man, The Lost City, om maar even wat te noemen? Zeker geen bagger.