• 9.374.478 stemmen

Geregisseerd door: Lynn Shelton

Met onder meer: Edie Falco, Jay Duplass en Kaitlyn Dever

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Outside In

"Things are never the same on the outside."

Nadat hij 20 jaar heeft gezeten voor een misdaad die uit de hand is gelopen, wordt de 38-jarige Chris vervroegd vrijgelaten dankzij zijn onvermoeibare advocate Carol, tevens zijn voormalige lerares. Terwijl hij moeite heeft zich aan te passen aan de buitenwereld, het digitale tijdperk en de uitdagingen om werk te vinden als ex-gevangene, bekent Chris zijn liefde voor Carol. Een liefde waaraan de getrouwde Carol geen gehoor kan geven. Ondertussen raakt Carols dochter Hilde bevriend met Chris. Ze vindt in de oudere man een vriendelijke geest waarbij ze zichzelf kan zijn.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van silversurfer

silversurfer

niks baanbrekends ofzo , de film keek lekker weg en wist me te houden tot het eind* 3.5

avatar van scorsese

Aardige film over een man die na 20 jaar vrij komt uit de gevangenis en zijn leven op de rails probeert te krijgen. De relaties/connecties tussen het hoofdpersonage en de andere personages komen soms wat geforceerd over. De film bevat zeker wel een aantal mooie momenten en heeft een aangenaam tempo. Prima acteerwerk van de hele cast.

avatar van BBarbie

BBarbie

Chris wil na zijn vrijlating een normaal en eenvoudig leven. Die adjectieven kun je achteraf van toepassing verklaren op deze film in zijn geheel. Het is een nogal matte vertoning in weerwil van het prima acteerwerk. Gelet op de onderlinge relaties van de drie protagonisten had de film naar mijn smaak best wat pittiger / spannender mogen zijn.

avatar van bjerik76

bjerik76

film die (eenmalig) lekker weg kijkt.

Kabbelt heerlijk door.

De film begint wel " pats boem" zonder dat er echt precies duidelijk is wat er voorgevallen is, dit word later wel een beetje duidelijk, film gaat meer over de ontstane 3 hoekverhouding .

avatar van lang pee

lang pee

Niks spectaculair, gewoon een mooie film voor een lazy sunday, acteren is prima....