Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Taran Killam
Met onder meer: Arnold Schwarzenegger en Allison Tolman
Plot Killing Gunther
"They're Out to Change the Killing Business"
Een groep van excentrieke huurmoordenaars is op jacht naar 's werelds grootste huurmoordenaar die de naam Gunther draagt. Hun pogingen hem om te leggen mislukken echter steeds. Ze zullen vervolgens hun plan moeten wijzigen, aangezien Gunther hen telkens een stap voor lijkt te zijn.
Robert "Gunther" Bendik
Soldier #2
Soldier #3
Soldier #4
schram101
Jammer van de nietszeggende namen in de bijrollen, maar dit klinkt vooralsnog heel leuk!
Alexander1900
Ik denk dat dit de slechtste film van Schwarzenegger gaat worden. De trailer ziet er beroerd uit. Erg jammer want de plot leek interessant.
Shinobi
Dit doet me een beetje denken aan 'Killing Hasselhoff', alleen speelt Arnold Schwarzenegger zichzelf niet.
DiDa
Het is inderdaad even wennen, maar ik denk en hoop dat dit toch wel leuk gaat worden. Totaal anders dan verwacht, maar Schwarzenegger ziet er nog steeds bad ass uit met een bazooka in zijn hand.
FunkStarr
- 1922 berichten
Mwah, bij het bekijken van de trailer heb ik al m'n grote twijfels. Denk dat ik dit maar oversla, niet mijn kopje thee.
Ben een behoorlijke fan van Arnold, maar de trailer is totaal niet boeiend of grappig.
Zijn laatste films vielen ook al tegen, op deze manier gaat zijn loopbaan wel als een kaarsje uit. Hoop dat er nog wat beters aan zit te komen of dat Killing Gunther beter dan verwacht wordt.
Captain Pervert
Mij lijkt het wel grappig. Een leuke, ietwat goedkope maar originele indie actie comedy. De poster is ook geweldig.
Maar hierna wel weer even een blockbuster hoor. Kom op Arnold.
schram101
Oei.. Dit ziet er wel heel matig uit. En dan terwijl zijn comeback zo goed begon met The Last Stand..
FunkStarr
- 1922 berichten
Inderdaad, dat was nou echt een perfecte film voor Arnold. En Escape Plan was ook zeker niet onaardig.
schram101
Klopt. Die was ook erg leuk. Zo zonde... Waarom toch vraag je je dan af? Is het risico om met echt coole projecten om met hem in zee te gaan te groot of zo?
deRappe
Onvoorstelbaar....wat een verschrikkelijk slechte bagger....ik bleef kijken en ja hoor.....na 1 uur en 8 minuten kwam good old Arnold op de proppen.....toen werd de film eigenlijk nog slechter.....hij zal er wel weer een smak geld vooir hebben gekregen.....maar dit is echt zonde van je tijd....troep van de bovenste plank!
Alexander1900
Begrijp ik het goed dat Arnold een bijrolletje heeft? Ik kan het me haast niet voorstellen... gekeken naar de plotomschrijving.
Esteban
Het klopt, hij zou in totaal maar +/- 20 minuten te zien zijn. Dat las ik in ieder geval in een review.
DiDa
Arnold heeft inderdaad een bijrol en komt pas na 1 uur en 5 minuten in de film.
Biosguru
Erg slecht EN het doet niet wat op de doos staat. Arnold heeft een bitpart en het is echt heel, heel erg niet grappig.
blackwolves
ik heb reeds veel films van hem gezien maar deze is echt de slechte film waar hij ooit al in heeft gespeeld. niet omdat het een komedie is want sommige komedies met hem vond ik toch niet zo slecht denk maar aan de film waarin hij een tweeling speelt. maar die neen huurmoordenaar? sorrie arnold maar ik hoop dat je nog eens opnieuw een goed sterke actie film zult maken. want deze is tot nu de slechte film die ik ooit van je heb gezien.hij probeert grappig te zijn maar hij komt echt stom over net als de rest ze lopen daar met wapens in hun handen en in het begin zie een soort van profiel om te laten zien dat ze kunnen omgaan met wapens. de ene als stommer dan de andere er zit daar een man bij die bende met een of andere kunst arm hij lijkt de arm gestolen van de iron man ik had er beter van verwacht. komedie noemen ze dat ik heb komedies gezien actie die veel beter waren dan die film. ik noem het meer een slapstick dan een komedie.
DiDa
Ik vond het allemaal best meevallen. Misschien omdat ik van tevoren wist dat de film een soort Mockumentary stijl zou hanteren en dat Arnold pas in het laatste half uur op komt draven. Als je dat niet weet, kan ik me voorstellen dat de film extra teleurstellend moet zijn.
Ik vond het best een geinige film. Iets totaal anders dan wat we gewend zijn. De eerste 3 kwartier waren wel leuk. Vervolgens wordt de film wat saai (vanaf de barscene) en wordt het tijd dat er iets gaat gebeuren. Wanneer Schwarzenegger zijn entree maakt leeft de film ietwat op.
Ik zie dit ook niet echt als een Schwarzenegger film.
Verder bij vlagen wel grappig. Niet zooooo slecht als iedereen beweert. Een krap 6-je
Ik voel me echt bekocht wat betreft de aanwezigheid van Schwarzenegger in deze film. De film promoot hem groots als een hoofdrolspeler en dan blijkt dat hij slechts in de laatste 20 minuten even mee doet. En niet eens met een boeiende rol, al heb ik altijd wel het gevoel dat ik het hoe dan ook fijn vind om hem in een film te zien. Maar wel echt schandalig om dit zo te doen en in de minuten dat we hem zien doet hij weinig bijzonders, echt gemotiveerd oogde hij niet. Gelukkig las ik op deze site voor ik ging kijken al de waarschuwing over zijn speeltijd, maar dat doet niks van de enorme irritatie af.
Buiten dat stelt de film ook niks voor. Flauw plotje, oninteressante cast, gezapige actie, teleurstellende humor en eigenlijk gaat het ook nergens over. Zonde dat Schwarzenegger aan dit soort projecten mee doet, net als hiervoor in films als Sabotage, Maggie en Aftermath. Dat waren nog niet eens slechte films, maar ze passen niet bij hem. Hij benut zijn sterke kanten al geruime tijd niet meer. Ik wil hem grappig zien doen en bad ass rond zien knallen.
Captain Pervert
Klinkt als de nieuwe Guilty by Association (2003)
Dat gebeurde daar met Morgan Freeman.
Alexander1900
Voor het geld hoeft Schwarzenegger het niet te doen, maar schijnbaar kan hij niks beters krijgen.
Tegenvallende film waarin een groep huurmoordenaars hun grootste concurrent wil uitschakelen. Een mockumentary over huurmoordenaars is op zich een leuk concept. De film wil te geforceerd grappig zijn en het chaotische acteerwerk helpt hier ook niet echt. Alhoewel Arnold Schwarzenegger de titelrol heeft, is dit slechts een bijrol. Deze film was ongetwijfeld beter geweest in de handen van Christopher Guest.
Rickazio
Vermakelijk filmpje, wel kunnen lachen en leuk hoe alles was opgezet.
pat1984v
Ik wist niet echt wat ik kon verwachten, ik heb niet eens gekeken naar de acteurs. Daarom was ik toch verrast dat Arnold in beeld kwam, dit gaf het saai verhaal toch nog een leuke wending. Vanaf dat moment was het verhaal toch best vermakelijk. Al bij al heeft het mij 2 uur van mijn nachtdienst opgevuld. Maar meer dan 1,5 ster gaat het niet krijgen.
Ik ben overigens niet echt te spreken van de filmstijl mockumentary. Ik vind het bij die TLC/Discovery al behoorlijk dommig overkomen, laat staan bij een film.
filmkul
Aardige actie komedie. Het verhaal slaat nergens op, maar daar worden dit soort films niet om gemaakt. De uitwerking is best origineel, in docu stijl met een dikke vette knipoog. Dat werkt best goed. De film kent een aantal grappige maar daarentegen ook toaal niet grappige karakters. De humor is best aardig met een aantal hilarische scenes. De film verzandt op een gegeven moment wel in herhaling, maar dan is het einde al snel in zicht. Niet slecht. 2.5/3.0

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Hitler: The Rise of Evil
Drama / Biografie, 2003