• 9.378.340 stemmen

Met onder meer: Gina Gershon, Nicky Whelan en Nicolas Cage

Releasedatum: 6 juli 2017

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Inconceivable

De mysterieuze jonge vrouw Katie (Nicky Whelan) en haar dochter verhuizen naar een andere stad om aan haar verleden te ontsnappen. Ze raken al snel bevriend met Angela Morgan (Gina Gershon), een moeder die verlangt naar een groter gezin. Angela en haar man Brian (Nicolas Cage) nodigen Katie uit om in hun gastenverblijf te wonen en als kindermeisje te komen werken. Na verloop van tijd verandert de vriendschap tussen de twee vrouwen in een gevaarlijke strijd.

avatar van Jaci

Jaci

Ik heb deze film gisteren op de tv gezien..best een mooie film, ik vond het meer een psychologische thriller.. goed verhaal ik geef deze film 4 sterren.. zeer zeker de moeite waard!

avatar van Pazmaster

Pazmaster

What the f#ck doet Cage in deze film? Hij past totaal niet in deze prent! Zit zijn carrière zo in het slob dat hij nu zelfs genoegen neemt met een kleine bijrol in een niet al te best geregisseerde vrouwendrama? Een verhaal waarin alles er erg dik op wordt gelegd en zeer matig acteerwerk van de dames. Cage doet het nog beter, en dat wil wat zeggen! Ik kreeg een beetje een RTL tv-film op zondag gevoel hierbij, niet best dus.

avatar van coumi

coumi

Wat slapjes wat mij betreft. Het verhaal over een indringer die een gelukkig gezin bedreigt is al vaker verteld, maar zelden zo bleek als hier. Zie het meer als een gezinsdrama, met vooral twee kibbelende vrouwen in de hoofdrol(en een paar moorden als tussendoortje) , en dan valt het misschien nog mee. Echt spannend word het nooit, niet bepaald een visitekaartje voor regisseur/producer Baker. Voor de enige echte schrikeffecten zorgt de legende Dunaway met haar korte bijrol: vroeger een beeldschone vrouw nu verworden tot een botox babe die je de stuipen op het lijf jaagt. Femme fatale Whelan is meer zielig dan angstaanjagend, en dat zal de bedoeling niet zijn geweest. Voormalig rebel Cage als goedzakkerige huisvader werkt ook niet echt. Alleen Gershon stopt wat pit in haar rol. Leuk om deze ex-showgirl weer eens in een hoofdrol te zien, maar deze onopvallende Inconceivable zal geen glanzende herstart blijken te zijn van haar carrière.

avatar van scorsese

Tegenvallende film over een moeder met een verleden die met haar dochtertje voor een echtpaar gaat werken. De hele opzet had op zich een prima domestic thriller op kunnen leveren. Echter zijn de dialogen slecht en de personages ongeloofwaardig uitgewerkt. Ook zijn de korte flashbacks op een ongelukkige manier gemonteerd.

slechte en irritante film niet afgekeken

avatar van jippie2010

jippie2010

Fake holywood at its finest.

Het uitgegeven geld aan plastische chirurgie zal hoger zijn geweest dan het budget van deze film. Vreselijk.

Ook Cage past niet in deze film en hij lijkt er ook niet zijn best voor te doen. Als je daar een beetje doorheen kan prikken dan blijft er nog een matige thriller over. Op tweederde van de film komt de film eindelijk een beetje op gang om weer behoorlijk clichématig te eindigen. *2.0

avatar van Melksnor

Melksnor

De enige die ik tegen vond vallen is Nicky Whelan. De film was niet slecht, Cage ook niet.

avatar van jordorientje

jordorientje

Bij dit soort films waarbij je de "dader" eigenlijk het slachtoffer is, vind ik het dus moeilijk om me in te leven. Datzelfde gevoel had ik bij de film Don't Breathe waarbij ik eigenlijk aan de kant van die blinde man stond: die hufters (ook wel daders genoemd) braken in in zijn huis, zonder dat ze z'n traumatische verhaal wisten en dus hoopte ik dat ze 1 voor 1 werden afgemaakt. Hetzelfde geldt voor de film Stuk. Dat meisje wordt zó gepest, vernederd en mishandeld dat ik genoot van elke moord die ze pleegde. Nou weer even terug naar Inconceivable: ik stond aan Katie dr kant. Ze had helemaal gelijk: zoveel moeders zijn de doodsoorzaak van hun baby's, terwijl ze lekker in bad liggen of niet opletten. Of dus verslaafd zijn geweest of nog zijn. Vrouwen van nu nemen maar een baby om het nemen, maar niet omdat ze écht toegewijd zijn om alles op te geven voor hun kind. Oke dat betekent niet dat ze dood moeten en dat Katie wel degelijk geschift is, maar je kunt ook niet stellen dat ik nou echt medelijden had met die vrouw in bad of die man in de keuken. Dat van Linda was wel een overbodige moord, ja dat wel. Al met al: saaie voorspellende film waarbij ik dus eerder sympathie voelde voor de dader (Katie) dan voor het slachtoffer.

avatar van Brabants

Brabants

Deze film kent een lekker broeierig sfeertje wat goed past binnen het thriller genre. Het verhaal heeft verder niet veel diepgang en neigt haast naar een dertien in een dozijn. Om die reden vind ik het niveau net benedenmaats om het met een voldoende te waarderen.

avatar van Lavrot

Lavrot

Ik was er aan begonnen, maar na de tweede moord had ik wel genoeg gezien. Wat een drama, en dan heb ik het uiteraard over de film, over de acteerprestaties, over de geloofwaardigheid, en over de sfeer. Zelfs Cage zat mijlenver onder z'n automatische-piloot niveau, wat al niet heel erg hoog genoemd mag worden. Nee, dit was bagger. Doorspoelen maar, of nog beter: helemaal niet kijken.

avatar van MilesDivi

MilesDivi

Alles wat ik over deze thriller had willen schrijven is in feite al gedaan: dun verhaaltje, inspiratieloos. Iets wat ik opvallend vond: wat ziet Nicolas Cage er slecht uit in deze film; dikke kop, aardig terugtrekkende haargrenzen, pafferig, maar bovenal: het is duidelijk dat hij er niet veel zin in had. Hij sjokt er maar een beetje bij.

avatar van Noodless

Noodless

Ach, blijkbaar veel toneelacteurs hier
Nicolage Cage speelt inderdaad op automatische piloot, maar zijn invulling stelt ook niet zo veel voor. De hoofdrollen liggen weg voor de twee aantrekkelijke dames Nicky Whelan en milf Gina Gershon en ze doen dat zeker niet verkeerd. Maar de mooiste dame was toch wel de zeer aantrekkelijke Linda gespeeld door Natalie Eva Marie. Het verhaaltje is natuurlijk niks onder de zon, maar moet je daar tegenwoordig nog een film voor afkraken. Er zijn ook heel wat films die speciaal of zogezegd origineel willen overkomen, maar vaak warrig, chaotisch en onduidelijke insteken hebben. Is dit dan een goede film ? Neen, dat ook niet...maar zeker niet verveeld. Onderhoudend niet meer dan dat. Wel akkoord met het feit van de zeer zwakke uitwerking naar het einde toe wanneer Cage te horen krijgt dat zijn vrouw zogezegd dood is. Een sisser ! 6/10