• 9.378.489 stemmen

Met onder meer: Gina Gershon, Nicky Whelan en Nicolas Cage

Releasedatum: 6 juli 2017

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Inconceivable

De mysterieuze jonge vrouw Katie (Nicky Whelan) en haar dochter verhuizen naar een andere stad om aan haar verleden te ontsnappen. Ze raken al snel bevriend met Angela Morgan (Gina Gershon), een moeder die verlangt naar een groter gezin. Angela en haar man Brian (Nicolas Cage) nodigen Katie uit om in hun gastenverblijf te wonen en als kindermeisje te komen werken. Na verloop van tijd verandert de vriendschap tussen de twee vrouwen in een gevaarlijke strijd.

Vanaf 6 juli in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Hoewel de trailer niet veel goeds voorspelt, blijft Cage toch wel een goede reden om deze film een kans te geven.

avatar van Daan258

Daan258

Eens met Iron Maiden. Ook ik ben altijd wel fan van Cage.

Daarom zal ik dit sowieso ook een bekijken.

avatar van Jaci

Jaci

Ik heb deze film gisteren op de tv gezien..best een mooie film, ik vond het meer een psychologische thriller.. goed verhaal ik geef deze film 4 sterren.. zeer zeker de moeite waard!

avatar van @Noorderwijk

Stream box denk ik.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Best goede film.

Wel anders dan we van Cage gewend zijn

avatar van Pastaman

Pastaman

13 in een dozijn film met een ongeïnteresseerde Nicolas die op de automaat speelt

avatar van Pazmaster

Pazmaster

What the f#ck doet Cage in deze film? Hij past totaal niet in deze prent! Zit zijn carrière zo in het slob dat hij nu zelfs genoegen neemt met een kleine bijrol in een niet al te best geregisseerde vrouwendrama? Een verhaal waarin alles er erg dik op wordt gelegd en zeer matig acteerwerk van de dames. Cage doet het nog beter, en dat wil wat zeggen! Ik kreeg een beetje een RTL tv-film op zondag gevoel hierbij, niet best dus.

avatar van MarcoOZZYBLACK

MarcoOZZYBLACK

Super spannende thriller. Lijkt voorspellend. Maar niets lijkt wat het is.

avatar van coumi

coumi

Wat slapjes wat mij betreft. Het verhaal over een indringer die een gelukkig gezin bedreigt is al vaker verteld, maar zelden zo bleek als hier. Zie het meer als een gezinsdrama, met vooral twee kibbelende vrouwen in de hoofdrol(en een paar moorden als tussendoortje) , en dan valt het misschien nog mee. Echt spannend word het nooit, niet bepaald een visitekaartje voor regisseur/producer Baker. Voor de enige echte schrikeffecten zorgt de legende Dunaway met haar korte bijrol: vroeger een beeldschone vrouw nu verworden tot een botox babe die je de stuipen op het lijf jaagt. Femme fatale Whelan is meer zielig dan angstaanjagend, en dat zal de bedoeling niet zijn geweest. Voormalig rebel Cage als goedzakkerige huisvader werkt ook niet echt. Alleen Gershon stopt wat pit in haar rol. Leuk om deze ex-showgirl weer eens in een hoofdrol te zien, maar deze onopvallende Inconceivable zal geen glanzende herstart blijken te zijn van haar carrière.

avatar van coumi

coumi

MarcoOZZYBLACK schreef:
Super spannende thriller. Lijkt voorspellend. Maar niets lijkt wat het is.

Euhh, serieus maat, hebben wij wel dezelfde film gezien? Al in de eerste minuten word duidelijk aangegeven in welke richting het verhaal zich gaat ontwikkelen! . En als je doelt op de "verrassende" wending aan het slot, wanneer de doodgewaande Angela weer opduikt.....vond ik meer een voorbeeld van kijkersbedrog dan van inventiviteit want de dokter had toch even daarvoor duidelijk aangegeven aan Brian dat zijn vrouw overleden was?

avatar van Elvenraad

Elvenraad

Ongelofelijk zaadfilm met een Nicolas Cage die steeds dieper lijkt weg te zinken in het strontmoeras dat Hollywood heet.

avatar van Waku

Waku

Zeer voorspelbare thriller die totaal geen spanning kent.

Dat er al veel meer films zijn met zelfde thema is niet eens zo erg.

Wanneer het verhaal en verloop van de thriller boeiend is maakt dat allemaal niet uit.

Maar deze "Inconceivable" is te plichtmatig uitgevoerd.

Een bijrol enkel voor Cage, de hoofdrollen zijn weggelegd voor de twee vrouwen in de film.

Niet bijzonder deze thriller.

Niet gezien is niks hebben gemist.

2.*

avatar van Wessa

Wessa

Wat een C film...geen moment spannend, voorspelbaar...speciaal een account aangemaakt om hier een cijfer voor te geven: 0,5

avatar van scorsese

Tegenvallende film over een moeder met een verleden die met haar dochtertje voor een echtpaar gaat werken. De hele opzet had op zich een prima domestic thriller op kunnen leveren. Echter zijn de dialogen slecht en de personages ongeloofwaardig uitgewerkt. Ook zijn de korte flashbacks op een ongelukkige manier gemonteerd.

avatar van keimpeS

keimpeS

Eigenlijks een bijrol voor Nicolas Café, de film draait eigenlijks om de twee vrouwen waarvan Nicky Whelan wel een erg aangename verschijning is. Het acteerwerk is zo slecht nog niet, maar het verhaal is wat standaard en eenvoudig. De film viel mij niet tegen, maar een herziening ooit hoeft ook niet...

avatar van Bak&Braad

Bak&Braad

Drama / Thriller?
Inderdaad, een drama is het zeker.

Wat een slechte is film dit zeg, slecht geacteerd, ongelooflijke plottwisten, echt tenenkrommend.
Zoals ook al eerder genoemd het gegeven dat de arts komt vertellen dat Angela zou zijn overleden en even later vrolijk de kamer in komt stappen, dat kan echt niet.

Een grove fout was ook dat nadat Angela na haar slaapje in de auto bij haar huis aankomt, in de lak van de auto een aantal auto's te zien is die er niet zijn, haha.

Overslaan dit mormel.

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatig filmpke; begon traag maar was vooral saai, nadien was het een beetje beter en denk je nu gaat het spanning ten top worden maar dat bleef echter uit, er was weinig spanning aan en 105 min was te lang. Ik heb al veel slechter gezien als dit dus toch uitgekeken maar dit is een film die ik binnen een uurke al volledig ben vergeten. .

Dit was eerder een drama dan een thriller, er was maar weinig te trillen (flauw grapje, ik weet het).

slechte en irritante film niet afgekeken

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Thriller die langzaam uit zijn schelp kruipt en uiteindelijk een spannend plot tot stand brengt. Geen hoogvlieger en absoluut geen meerwaarde voor wat de rol van Nicolas Cage in betreft. Wel omringd door mooie dames..

avatar van jippie2010

jippie2010

Fake holywood at its finest.

Het uitgegeven geld aan plastische chirurgie zal hoger zijn geweest dan het budget van deze film. Vreselijk.

Ook Cage past niet in deze film en hij lijkt er ook niet zijn best voor te doen. Als je daar een beetje doorheen kan prikken dan blijft er nog een matige thriller over. Op tweederde van de film komt de film eindelijk een beetje op gang om weer behoorlijk clichématig te eindigen. *2.0

avatar van Daan258

Daan258

Een matige drama/thriller.

Dit keer niet Nicolas Cage in de hoofdrol maar nu draait had meer om de 2 vrouwelijke actrices.

Het verhaal is zeer voorspelbaar en na 20 min weet je precies hoe de gehele film zal gaan verlopen.

Daarnaast mist het ook spanning en tempo. Bij vlagen is de film echt heel erg traag, Het acteerwerk kon er zeker wel mee door. Ondanks dat Nicolas Cage meer een bijrol had deed hij het zeker niet slecht.

Maar al met al een teleurstellend werkje.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Zeker geen origineel verhaal in deze film,toch hou ik van een film waarin een psycho ontmaskerd wordt.3.5 stars...

avatar van matthieu1204

matthieu1204

Snel overslaan. Nooit meer na omkijken.

avatar van frans123

frans123

Hhahhah ik klikte deze film aan op Netflix......zie ik op de foto... Cage.........Wegwezen!!!!! Kl.te acteur en kl.te films, de 1 na de andere is bagger..Cage staat garant voor FLOP.

Heb altijd het idee/gevoel dat ie in films "niet aanwezig"is.........Een nobody.

avatar van bjerik76

bjerik76

wel een meevaller.

Na honderden films gezien te hebben met Nicolas Cage, was dit er weer na maanden eentje zonder Cage, die ik zag, en ik moet zeggen ... hij viel mee.

Het lijkt allemaal voorspelbaar hoe de film zal verlopen, maar toch was dit er eentje waarvan het even duurt hoe de vork in de steel zit.

Wel duidelijk is het een tv film geweest, je ziet waar de reclameblokken zaten, en echt spannend/geweldadig word het ook weer niet.

eigenlijk was de laatste scene het sterkst, in die stijl had eigenlijk de hele film gemoeten.

het kijkt allemaal lekker weg, om weer te kunnen vergeten.

avatar van Melksnor

Melksnor

De enige die ik tegen vond vallen is Nicky Whelan. De film was niet slecht, Cage ook niet.

avatar van DiamondsRealDeal

DiamondsRealDeal

2 Neppe wijven.

Ontmoeten mekaar net maar zijn gelijk dikke vriendinnen, vallen met z'n drietjes in slaap op de bank na een avondje gezellig kletsen, was super lachen, ze kennen mekaar pas net die 2 maar dat maakt niet uit. Het duurt natuurlijk ook niet lang voordat ze 'geheimen' gaan delen. Die ene vrouw betrekt haar in alles, mag ook gewoon blijven wonen daar. Lijken wel twee 12-jarige hartsvriendinnen die eigenlijk niet zelfstandig mogen wonen. De ontknoping zal ik maar overslaan, dat slaat helemaal alles

avatar van francientje

francientje

geen topper, maar ik ben wel tot het einde blijven kijken om de lippenmove's van mevrouw Gershon na te proberen doen. "Zouden het nou natuurlijke move's zijn of zou ze het ingestudeerd hebben?" Of misschien trekken mensen met een bepaalde mond en ingespoten lippen wel zulke bekken? Maar ik vond het wel wat hebben.... En over het geheel genomen had de film ook wel wat, niet veel, maar het geheel kan er net mee door voor een voldoende.