• 9.378.789 stemmen

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Patrick Kilpatrick

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Black Water

"Some secrets never surface"

Undercoveragent Scott Wheeler wordt op een dag wakker en blijkt gevangen gehouden te worden door de CIA op een geheime locatie. Hij zal moeten proberen om te ontsnappen. Maar naast het feit dat hij een plan moet bedenken hoe te ontsnappen, heeft hij nog een probleem: hij blijkt gevangen te zitten diep onder water in een nucleaire onderzeeër.

Bring it on!!

Macady

Voor de fans interessante tijden met 'van johnsen, kill'em all, retaliation en deze in de stijgers. Volgens de geruchten zal Full Love ook spoedig het licht zien....

DiDa

Heb zojuist de distributie trailer mogen zien van Black Water. Ik mag hem helaas niet posten, maar de trailer ziet er echt vet uit. Cool submarine shots, heel veel actie en Van Damme en Lundgren die het duidelijk naar hun zin hebben!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Niet de eerste film waarbij Lundgren en Van Damme samen te zien zijn maar schijnbaar wel de eerste waarbij ze tegenover elkaar staan.

avatar van Halcyon

Halcyon

Yeah. Zin in!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

DiDa schreef:

Hopelijk niet weer met veel gevechten in close-up en shaky cam?

dutchtuga schreef:

Hopelijk niet weer met veel gevechten in close-up en shaky cam?

Dat is heel moeilijk te beoordelen, omdat de trailer hele korte stukjes bevat. Snel gemonteerd dus, maar het zag er echt goed uit. Het was nog niet de officiële trailer, maar de trailer voor potentiële kopers / distributeurs.

DiDa schreef:

Stond gewoon op het vandamme forum, die hem naar elk lid gemaild hebben om vervolgens weer te verwijderen.

Oke, prima...

Oke, prima...

Doel je op een andere trailer dan?

Macady schreef:

Doel je op een andere trailer dan?

Nee, maar ik had hem via een andere weg en wist niet dat hij openbaar gelekt was....

DiDa schreef:

Ahaa, bedoelde het niet verkeerd hoor;)

DiDa schreef:

Ben je werkzaam in de filmindustrie dat je trailers eerder onder ogen krijgt?

Macady schreef:

Ahaa, bedoelde het niet verkeerd hoor;)

Oh, geen probleem hoor ha ha

Macady schreef:

Ben je werkzaam in de filmindustrie dat je trailers eerder onder ogen krijgt?

Nee, ik heb een aantal contacten in het DTV circuit. Zoals ook bijvoorbeeld de producent van deze film: Chad Law.

Aah nice!

avatar van eka81

eka81

Zit er goed uit, laat maar komen

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Van Damme zal gedacht hebben, wat Stallone en Arnold kunnen met Escape Plan kan ik natuurlijk ook met mijn ouwe trouwe vriend Lundgren nog eens dunnetjes overdoen maar dan met net een iets ander verhaal. Sorry maar bij het lezen van het verhaal en het zien van de trailer kan ik niet zeggen dat ik hier naar uitkijk, een zoveelste standaard filmpje ben ik bang. Van Damme ziet er ook erg slecht uit weer, die rimpels! Maargoed misschien dat ik het een kans zal geven.

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Zo te zien een niet meer dan redelijke trailer / film en word er niet warm van... waarschijnlijk doordat de film te veel donkere scenes bevat en daardoor oogt het allemaal wat goedkoop aan.

avatar van Kondoro

Kondoro

Laat maar komen!

jarno1975 schreef:

Waar ziet u dan dat ze tegenover elkaar staan? In de trailer praten ze in gevechten met elkaar. Volgens mij horen ze juist bij elkaar en bedoelde u dat ze bij elkaar horen voor het eerst.

DiDa

Ik hoop dat we ook een NL release krijgen.

DiDa

Eerst zou de film een release krijgen in april. Ik heb contact opgenomen met DFW en nu blijkt dat de film waarschijnlijk pas eind van het jaar hier een release krijgt. In veel landen in Europa komt de film in februari / maart uit. Waarom dan die release verschuiven? Dit werkt toch alleen maar piracy in de hand. Ik begrijp dit soort dingen niet.

DiDa schreef:

Heel jammer. 31 december is nog ver weg. Ik koop m uit Engeland denk ik maar. Heb er lang op gewacht.

Bram0108 schreef:

Ik heb nu 2 keer deze vraag gesteld aan DFW. Ze reageren gewoon niet op het feit dat dit piracy in de hand werkt. En verder wel jagen op mensen die Hitman's Bodyguard hebben gedownload......Schiet mij maar lek.

Trouwens hierbij de Duitse trailer met new footage:

avatar van Alexander1900

Alexander1900

DFW zijn amateurs. Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf; de beeldkwaliteit van hun dvd's en blu-rays laten vaak te wensen over.

Trouwens hierbij de Duitse trailer met new footage:

Jammer dat Lundgren zijn films bijna nooit de bioscoop halen. Deze hoort gewoon in de bios. Natuurlijk zijn het niet allemaal meesterwerken, maar deze lijkt mij wel aardig.

Zelf vind ik Lundgrenfilms echt geweldig. Ik heb nu in 1,5 jaar er ongeveer 20 bekeken.

Welke Lundgren films moet ik zeker zien volgens jou?

Bram0108 schreef:

Welke Lundgren films moet ik zeker zien volgens jou?

Binnenkort kunnen we Dolph in de bios zien in Aquaman. Stuur even een priveberichtje wat betreft zijn films.