• 9.222.295 stemmen

Geregisseerd door: Thomas J. Churchill

Met onder meer: Kenny Johnson, Bill Goldberg en Mindy Robinson

Plot Check Point

"Run. Hide. Or Fight."

Port City, North Carolina. Tijdens een nacht als elke andere ontdekt een lokale zwerver plannen voor een invasie van Amerika. Hij licht de sheriff in over zijn ontdekking, maar deze gelooft hem niet en sluit hem op wegens rondzwerven. Wanneer de sheriff vreemde interacties ontdekt tussen andere dorpsgenoten begint hij een onderzoek naar de beweringen van de zwerver. Als er bewijs boven tafel komt beginnen anderen ook te vrezen dat opstandelingen de het stadje willen aanvallen. Waarom dit kleine stadje waar iedereen elkaar kent? Tenminste dat dachten ze...

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van macrobody

macrobody

Ja dit is 'm. Een originele "schieten, tieten en helicopters" film. Helaas niet de moeite waard. Slechte acteurs, slecht camerawerk en een allerbelabberdst scenario. Ik heb het nog wel gered tot de aftiteling en daar zag ik dat een van de blonde bimbo's meegewerkt heeft als script supervisor, wat dus niet zo'n goed idee is geweest en William Forsythe die de sheriff speelt is ook producent dus blijkbaar heeft ie daarom nogal wat tekst wat dus ook geen goed idee was. Totale waste of time dus.

avatar van Arleta

Arleta

Tijdje geleden dat ik zo'n slechte film zag. Slechte acteurs, slecht camerawerk. Niet eens 0,5 waard eigenlijk. Gauw vergeten.