• 9.370.277 stemmen

12 Deadly Days (2016-2017)

Komedie / Horror | Miniserie

Alternatieve titel: 12 Deadly Days of Christmas

Genre: Komedie / Horror

Afleveringen: 12

Speelduur: 5 uur en 02 minuten

Ontwikkeld door: Chris Cullari en Jennifer Raite

Met: Anna Akana, Jon Fletcher en J. Claude Deering

Datum van release: maandag 12 december 2016

Eerst uitgezonden op: YouTube Red (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot 12 Deadly Days

Gedurende de twaalf dagen voor Kerstmis gebeuren er in het kleine stadje Saturn in Californië een reeks afschuwelijke gebeurtenissen. De verschrikkingen verschijnen in de vorm van een behekste kerstboom, dolle elven, moordzuchtige kerstzangers, een bezeten fruitcake en nog een half dozijn meer met elkaar verbonden gruwelverhalen

Afleveringen

1. 1. A Haunting at the End of the Street

12 december 2016 (23 minuten)

Een zieke kijk op "A Christmas Carol" waarin een hedendaagse Ebenezer Scrooge weigert om zijn leven te verbeteren. Hij huurt de Cratchit broers in, een stelletje ongeregeld dat zichzelf geestenjagers noemt, om zijn paranormale bezoekers te onderzoeken.

2. 2. Killer Firs

12 december 2016 (23 minuten)

Nadat haar vervreemde vader op mysterieuze wijze de dood heeft gevonden, ontdekt een jonge vrouw dat het duistere geheim weleens bij de bezigheden van de kerstboom moeten gezocht worden.

3. 3. Love Bites

13 december 2016 (26 minuten)

Er ontluikt een liefde tijdens kerstfeest tussen een liefdesloze vampier en het zwarte schaap van de familie, die gezworen heeft haar soort te vernietigen.

4. 4. Reindeer Games

14 december 2016 (26 minuten)

Een ontsnapte gevangen is verdoemd als hij één van de rendieren van de kerstman raakt en doodt. Zijn enige hoop is zijn 'New Age' moeder en haar krachten, waarvan hij niet geloof dat ze, ze bezit.

5. 5. Coffee Cups

15 december 2016 (27 minuten)

Een serveerster in een koffiebar vermoedt dat een nationale koffieketen haar klanten hersenspoelt nadat de rode kerstbekers van het bedrijf gedurende de nacht alom vertegenwoordigd zijn.

6. 6. Singers Slaying

16 december 2016 (22 minuten)

Een babysitter wringt zich in allerlei bochten als sinistere krachten er alles aan doen om het per ongeluk gedode oppaskind te willen onthullen.

7. 7. Nuts A' Cracking

17 december 2016 (27 minuten)

Een saaie kerstborrel van een bedrijf blijkt dodelijk als de werknemers gedwongen moeten meespelen in een nachtmerrieachtige game.

8. 8. Elves Ascending

18 december 2016 (27 minuten)

Een bedelende verklede oplichter wordt onvrijwillig een sekteleider als hij per ongeluk wordt aangezien voor de echte kerstman.

9. 9. Cakes A' Cursing

19 december 2016 (24 minuten)

Na het eten van een vervloekte fruitcake ontdekt een verwaande food vlogger dat hij nog maar drie dagen te leven heeft.

10. 10. Cameras Rolling

20 december 2016 (23 minuten)

Een jeugdige pestkop die besluit om kerstfeest te verpesten voor zijn kleine broertje krijgt meer dan waar hij om gevraagd heeft als zijn gemene cadeau een eigen leven begint te leiden.

11. 11. Phantoms Frightening

21 december 2016 (26 minuten)

De Cratchit broers worden ingehuurd om het spook van het theater van Saturn te stoppen. Deze wil het kerstspel van de stad ruïneren.

12. 12. Worlds Ending

22 december 2017 (28 minuten)

Terwijl de klok richting kerstavond tikt, ontdekken de Cratchit broers het geheim van het theater. Een eeuwenoud kwaad dreigt de hel op Aarde te ontketenen.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Nice

joolstein

stinissen schreef:

Ik denk vreselijk...

Nice ?

Er net tussenin! De mensen van Bloody Disgusting! - Your #1 Source For All Things Horror - bloody-disgusting.com zitten er ook achter. Niet elk verhaaltje is even sterk maar dat was bij Tales of the Crypt ook niet! En met Filmmakers als Joe Lynch (Wrong Turn 2) en Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project) heb je toch niet twee van de minste!

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

We zullen het zien

avatar van joolstein

joolstein

Oh sorry het is niet Bloody Disgusting! maar Blumhouse.com – The Celebration of All Things Scary

avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

Best wel geinig.

Niet alle verhalen zijn even leuk, maar als tussendoortje is het prima te doen.