• 9.378.109 stemmen

Insidious: The Last Key (2018)

Horror / Mystery | 103 minuten

Met onder meer: Lin Shaye, Leigh Whannell en Angus Sampson

Releasedatum: 11 januari 2018

Plot Insidious: The Last Key

"Fear comes home."

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Insidious: Chapter 3'. Nadat Elise de familie Brenner geholpen heeft begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf, Spectral Sightings genaamd. Ze vertrekken naar haar geboortestad in New Mexico, waarbij de twee mannen bij Elise zullen gaan wonen. Het wordt hun queeste om een kwade geest die Elise achtervolgt op te sporen.

Elise Rainier

avatar van n00r

n00r

Niet nog een..

avatar van 606

Kan altijd wat worden, hou van horror !!

Zwolle84

Zal nog wel een tijdje blijven doorgaan zolang ze financieel uit kunnen. Je kunt nu al voorspellen dat deze weer een klein stapje minder is dan 3, die een klein stapje minder was dan 2, die...

avatar van acisiz

acisiz

Ik had heel even een moment van spanning en vreugde; toen las ik de beschrijving en zag ik de cover.

Ik hoopte op een vervolg van deel twee. Waarschijnlijk ga ik de moeite niet nemen om dit deel te bekijken.

Daan258

Deel 3 was helaas niet zo sterk als zijn vorige 2 delen maar toch zal ik absoluut dit 4e deel ook bekijken en heb er ook zeker weer zin in.

avatar van Jurado

Jurado

....geef mijn portie maar aan Fikkie. ?

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Weer een andere regisseur..

Daan258

Wel dezelfde regisseur van de film The Taking wat ik wel een behoorlijk lekker filmpje vond hoor.:)

avatar van Yvonne78

Yvonne78

Ben heel benieuwd en ik verheug me er op! Ik hou van zulke films! Wanneer komt 'ie in de bioscoop??

Yvonne78 schreef:

Wanneer komt 'ie in de bioscoop??

26 oktober.

avatar van Zandadder

Zandadder

Deel 2 was al een stuk minder dan deel 1. Deel 3 was bagger, dus deze sla ik ook over.

avatar van Yvonne78

Yvonne78

Zwolle84 schreef:

26 oktober.

OK dank je wel! Ik hou 't in de gaten!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Zwolle84 en Yvonne78 Is inmiddels uitgesteld naar 5 jan. 2018.

jarno1975 schreef:

Zwolle84 en Yvonne78 Is inmiddels uitgesteld naar 5 jan. 2018.

hmm, geen leuk nieuws dit.

Zwolle84

Van mij mag hij nog wel twee jaar uitgesteld worden. Kunnen ze in de tussentijd mooi iets nieuws proberen.

avatar van Jeilloc

Jeilloc

Insidious plaats ik hoger dan The Conjuring, ondanks dat het allebei vrijwel de zelfde films zijn.

Hoopte wel dat ze verder gingen met het verhaal aan het einde van Chapter 2, maar helaas.

Deel 1 & 3 waren sterk, 2 wat minder. Hopelijk valt 4 dus mee.

avatar van Valak

Valak

De officiële titel voor Insidious 4 is bekend gemaakt: Insidious: The Last Key. (Correctie net ingevoerd.)

'Insidious 4' Title Revealed Ahead of First Trailer - Bloody Disgusting - bloody-disgusting.com

De nieuwe synopsis is toch iets anders dan de beschrijving die hierboven staat:

“The film is set years before the events from the previous films and follows Elise Rainier (Lin Shaye), in her youth in New Mexico, that begins to be haunted by malevolent and demonic spirits in their own house.”

Wat ik hier uit op maak, is het dus blijkbaar een prequel op de prequel die Chapter 3 was.

Ik verheug me er in ieder geval enorm op! De Insidious films vind ik alle drie geweldig, met 2 toch wel m'n favoriet tot nu toe.

Gaat dit nou echt een PG-13 film worden?? Insidious: The Last Key (2018) - IMDb

Ik hoop dat dit een grap is.

avatar van Valak

Valak

Hey Daan258, ja, ik kwam de MPAA (Amerikaanse Kijkwijzer) bekendmaking hiervan een paar weken terug op FB tegen:

Insidious: The Last Key rated PG-13 for violence and terror - Horror Movie News | Arrow in the Head - joblo.com

Het is in dit geval nog niet zo'n grote ramp ben ik van mening, want alle voorgaande Insidious films zijn ook PG-13.

Een R wordt in Amerika meestal uitgedeeld aan films met veel bloedvergieten of die heel "disturbing" of echt doodeng zijn.

Daan258

Pfooee, dat lucht me dan wel een beetje op Valak

Bedankt voor je bericht.

Ook al zou het echt zo zijn blijf ik de Insidious films zeker kijken.

avatar van voskat

voskat

Weer een fijn spookfilmpje, hoor.

Lekker PG-13 popcorn vermaak voor de koudere avonden.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Op het Twitteraccount van Pathé heb ik gelezen dat ze de film landelijk niet meer gaan vertonen wegens meningsverschillen over vertoningsvoorwaarden tussen hen en Universal Pictures.. Jammer! ☹️

avatar van rep_robert

Ja wat een achterlijke zooi. Heb ze ook getweet. Ze willen verder niet zeggen waar het aan ligt helaas. Jammer, aangezien concurrentie de film wel vertoond (maarja om hier nou een tientje voor neer te leggen vind ik ook wel weer jammer met een Unlimited card).

We hebben geen afspraken kunnen maken over de vertoning van de film. ^Sven

Nadat ik niet tevreden was met het antwoord:

Hier doen wij verder geen uitspraak over. Het onderwerp is al een horror opzich ^Rick

avatar van Shinobi

Shinobi

Wat een raar verhaal. In Amerika gaat de film trouwens wel lekker; $29 miljoen in het eerste weekend op een budget van $10 miljoen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Iemand een idee waar deze zal draaien?

avatar van skinny_tie

skinny_tie

Ik zie dat de film in ieder geval wel bij Vue en Kinepolis gaat draaien. Ik ga met mijn Cineville wel naar Cinerama Rotterdam. Allicht zullen er ook onafhankelijke theaters zijn die de film gaan draaien.

avatar van rep_robert

Snap gewoon niet waar Pathé, Nederlands grootste bioscoopketen op stukloopt. Terwijl de concurrentie de film wel gewoon draait. Zal bij een volgend bezoekje aan mijn Pathé wel even een medewerker aanschieten. Vaste klant sinds 2009, ken ze inmiddels wel.