Genre: Horror / Mystery
Bekijk via Videoland
Bekijk via HBO Max
Plot Insidious: The Last Key
"Fear comes home."
Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Insidious: Chapter 3'. Nadat Elise de familie Brenner geholpen heeft begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf, Spectral Sightings genaamd. Ze vertrekken naar haar geboortestad in New Mexico, waarbij de twee mannen bij Elise zullen gaan wonen. Het wordt hun queeste om een kwade geest die Elise achtervolgt op te sporen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Insidious: The Last Key (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Audrey Rainier
Ted Garza
Christian Rainier
Zwolle84
Zal nog wel een tijdje blijven doorgaan zolang ze financieel uit kunnen. Je kunt nu al voorspellen dat deze weer een klein stapje minder is dan 3, die een klein stapje minder was dan 2, die...
acisiz
Ik had heel even een moment van spanning en vreugde; toen las ik de beschrijving en zag ik de cover.
Ik hoopte op een vervolg van deel twee. Waarschijnlijk ga ik de moeite niet nemen om dit deel te bekijken.
Daan258
Deel 3 was helaas niet zo sterk als zijn vorige 2 delen maar toch zal ik absoluut dit 4e deel ook bekijken en heb er ook zeker weer zin in.
Daan258
Wel dezelfde regisseur van de film The Taking wat ik wel een behoorlijk lekker filmpje vond hoor.:)
Yvonne78
Ben heel benieuwd en ik verheug me er op! Ik hou van zulke films! Wanneer komt 'ie in de bioscoop??
Zandadder
Deel 2 was al een stuk minder dan deel 1. Deel 3 was bagger, dus deze sla ik ook over.
jarno1975 (moderator series)
Daan258
Zwolle84 en Yvonne78 Is inmiddels uitgesteld naar 5 jan. 2018.
hmm, geen leuk nieuws dit.
Zwolle84
Van mij mag hij nog wel twee jaar uitgesteld worden. Kunnen ze in de tussentijd mooi iets nieuws proberen.
Jeilloc
Insidious plaats ik hoger dan The Conjuring, ondanks dat het allebei vrijwel de zelfde films zijn.
Hoopte wel dat ze verder gingen met het verhaal aan het einde van Chapter 2, maar helaas.
Deel 1 & 3 waren sterk, 2 wat minder. Hopelijk valt 4 dus mee.
Valak
De officiële titel voor Insidious 4 is bekend gemaakt: Insidious: The Last Key. (Correctie net ingevoerd.)
'Insidious 4' Title Revealed Ahead of First Trailer - Bloody Disgusting - bloody-disgusting.com
De nieuwe synopsis is toch iets anders dan de beschrijving die hierboven staat:
“The film is set years before the events from the previous films and follows Elise Rainier (Lin Shaye), in her youth in New Mexico, that begins to be haunted by malevolent and demonic spirits in their own house.”
Wat ik hier uit op maak, is het dus blijkbaar een prequel op de prequel die Chapter 3 was.
Ik verheug me er in ieder geval enorm op!
De Insidious films vind ik alle drie geweldig, met 2 toch wel m'n favoriet tot nu toe.
Daan258
Gaat dit nou echt een PG-13 film worden??
Insidious: The Last Key (2018) - IMDb
Ik hoop dat dit een grap is.
Valak
Hey Daan258, ja, ik kwam de MPAA (Amerikaanse Kijkwijzer) bekendmaking hiervan een paar weken terug op FB tegen:
Het is in dit geval nog niet zo'n grote ramp ben ik van mening, want alle voorgaande Insidious films zijn ook PG-13.
Een R wordt in Amerika meestal uitgedeeld aan films met veel bloedvergieten of die heel "disturbing" of echt doodeng zijn.
voskat
Weer een fijn spookfilmpje, hoor.
Lekker PG-13 popcorn vermaak voor de koudere avonden.
Jotil (crew bioscoopreleases)
Op het Twitteraccount van Pathé heb ik gelezen dat ze de film landelijk niet meer gaan vertonen wegens meningsverschillen over vertoningsvoorwaarden tussen hen en Universal Pictures.. Jammer! ☹️
Ja wat een achterlijke zooi. Heb ze ook getweet. Ze willen verder niet zeggen waar het aan ligt helaas. Jammer, aangezien concurrentie de film wel vertoond (maarja om hier nou een tientje voor neer te leggen vind ik ook wel weer jammer met een Unlimited card).
Nadat ik niet tevreden was met het antwoord:
Shinobi
Wat een raar verhaal. In Amerika gaat de film trouwens wel lekker; $29 miljoen in het eerste weekend op een budget van $10 miljoen.
skinny_tie
Ik zie dat de film in ieder geval wel bij Vue en Kinepolis gaat draaien. Ik ga met mijn Cineville wel naar Cinerama Rotterdam. Allicht zullen er ook onafhankelijke theaters zijn die de film gaan draaien.
Snap gewoon niet waar Pathé, Nederlands grootste bioscoopketen op stukloopt. Terwijl de concurrentie de film wel gewoon draait. Zal bij een volgend bezoekje aan mijn Pathé wel even een medewerker aanschieten. Vaste klant sinds 2009, ken ze inmiddels wel.

Insidious: The Red Door
2023