• 9.369.537 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Nico Mastorakis

Met onder meer: Wings Hauser, Bo Hopkins en George Kennedy

Plot Nightmare at Noon

"An experiment in terror."

Wetenschappers vergiftigen per ongeluk het water van een rivier in de buurt. Die rivier is echter de belangrijkste drinkwatervoorziening van de stad en al gauw is de hele bevolking vergiftigd. De inwoners sterven echter niet, maar veranderen in een soort zombies en vermoorden iedereen die hun stad probeert in te nemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ezra1971

ezra1971

Leuk, Wings Hauser en Bo Hopkins opnieuw samen in een film na de legendarische b film "Mutant" (ook wel bekend als "Night Shadows") maar jammer genoeg is het allemaal een beetje minder en bovendien vertoont het script ook wel meer dan toevallige overeenkomsten met het eerder door mij genoemde filmpje. Even een correctie op de samenvatting: wetenschapper Brion James vergiftigd het water opzettelijk met een goedje waardoor alle mensen veranderen in moordzuchtige, lichtgroen gekleurde maniakken. Het is allemaal niet erg bijzonder, en ik moet zeggen dat je aan Kennedy wel kunt zien dat hij soms niet weet wat hij in deze film te zoeken heeft. 1,5

avatar van Basto

Basto

• 11916 berichten

Komt december uit op blu ray bij Arrow

avatar van Noodless

Noodless

Bizar B-actiefilmpje gekruid met wat horror en komische elementen. Best vermakelijk door de vele actiescènes en de toffe cast. George Kennedy speelt de sheriff en Kimberly Ross als Julia, zijn dochter die de hulpsheriff is. Wings Hauser en de sexy Kimberly Beck spelen het koppel die op doorreis zijn. En Bo Hopkins mag de stoere vreemde spelen. Het verhaal verloopt zowel in begin als naar het einde toe erg vreemd, maar er valt wel genoeg te beleven. 6/10