• 9.373.219 stemmen

Alternatieve titel: The Butchers

Geregisseerd door: Steven Judd

Met onder meer: Semi Anthony, Damien Puckler en Randall Bosley

Plot Death Factory

"Six of the most notorious serial killers.... ARE BACK!"

Een bus toeristen is op weg naar Grand Canyon. Wanneer hun voertuig het begeeft, kloppen ze aan bij een museum midden op het platteland. Niet zo maar een museum, maar één volledig gewijd aan de meest brute seriemoordenaars die de wereld ooit heeft gekend. En dat niet alleen: een mysterieuze figuur houdt juist op dat moment een occulte ceremonie om de seriemoordenaars weer tot leven te brengen. De bloeddorstige killers worden op hun wenken bediend met een buslading argeloze toeristen op de stoep.

avatar van konynewortel

konynewortel

Verhaaal0,0 Acteren 0,0 regie0,0 camera 0,0 ! kortom niet om aan te gluren!!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Speelt zich af als een slecht spookhuis. Tof idee wel (een serial killer museum in the middle of nowhere met een aantal gestrande idioten; de gothics, gelovigen, zeikende dikke donkere vrouw, de macho...), maar de uitvoering mist de ideeën van iemand die het genre snapt. Dit lijkt gemaakt door iemand die een paar horrorclichés kent en denkt zich er makkelijk mee te redden. Resulteert in een zooitje herkenbare psychopaten op een hoopje getyft, waar geen lijn in is te ontdekken. Gewoon simpel ''boe, ren en sterf'' gebeuren.

avatar van stinissen

Een van de diepte punten van de horror films.

avatar van perceived

perceived

Vermakelijke trash.

Ondanks dat dit een niet al te best filmpje was vond ik 't behoorlijk genietbaar. Misschien pure nostalgie (n.a.v. jeroentjuhhhhh's mening: mijn kleutersentiment Scooby Doo heeft waarschijnlijk dé basis gelegd voor mijn horror-passie )

Een groepje stereotiep-moderne-lui belandt zomaar in een woestijn, in een stereotiep-serial-killer museum. Die combi is nog wel origneel te noemen, maar wat zal er verder gebeuren..? Kijk en geniet, of niet.. 6/10*

avatar van Phantasm

Phantasm

Wat een rommeltje, zit totaal geen verhaal in, de ster is voor de kills.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Zag deze zojuist in de Mediamarkt liggen. De cover zag er wel goed uit en het verhaal spreekt mij ook wel aan. Toch ben ik blij dat ik hem niet gekocht heb, want volgens mij is dit pure trash.