• 9.371.610 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Kenny Leon

Met onder meer: Katharine McPhee, Mike Vogel en JoBeth Williams

Plot In My Dreams

"Close your eyes and fall in love."

Natalie en Nick zijn beiden teleurgesteld in de liefde en werpen uit wanhoop munten in een fontein. Diezelfde nacht dromen de twee over elkaar. Volgens de mythe van de fontein, hebben ze slechts een week om die dromen waar te maken.

avatar van angelli27

angelli27

mooie film

avatar van Theunissen

Omdat ik afgelopen zaterdagochtend al extreem vroeg wakker was en ik nog geen zin had om uit bed te komen (normaal gesproken sta ik in het weekend ook pas rond 12:30 uur op), heb ik de televisie aangezet en zag ik toevallig op de televisiezender "RTL 4" (daar is dit ook een typische film voor) deze Drama / Romantiek film voorbijkomen, welke mijn aandacht trok (soms vielen wel eventjes mijn ogen dicht) en dat is ook de reden dat ik deze film heb uitgekeken. Na afloop (rond 9:30 uur) ben ik overigens weer in slaap gevallen, waarna ik rond 12:30 ben opgestaan

In deze romantische film, draait het om Natalie Russo (Katharine McPhee) en Nick Smith (Mike Vogel), die allebei weinig geluk hebben in de liefde. Ze gooien een muntje in een fontein en ze hebben niet door dat ze perfect voor elkaar zijn. Dat verandert als ze over elkaar gaan dromen. Enige nadeel: volgens de legende hebben ze slechts een week de tijd om elkaar te vinden. Geen grote verassingen in deze suikerzoete en voorspelbare film, maar de mooie Katharine McPhee en Mike Vogel zijn een snoezig stel dat gesteund wordt door leuke bijrollen in dit niemendalletje.

Hoewel de doelgroep voor deze Drama / Romantiek film vrouwen is, heb ik me er nog best aardig mee vermaakt (vooral vanwege de mooie Katharine McPhee) en met circa 90 minuten duurt deze film gelukkig ook niet lang.

avatar van soom

soom

Mike Vogel, alias Nick, (verre) familie van Sanne?? is wel schattig. Katharine Mcphee als Natalie is in orde.

Personages Jessa, Lori en Mario waren redelijk irritant. Maar er valt genoeg te genieten.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Weinig kijkers...,. Geen heel bijzondere film maar zeker erg leuk om te kijken , al had men er veel meer van kunnen maken.... romantiek...en dat raakt (mij) altijd..