• 9.373.596 stemmen

Geregisseerd door: Rustam Branaman

Met onder meer: Sean Bean, Eva Longoria en Kate Walsh

Plot Any Day

"Never give up."

Vian is een man van middelbare leeftijd. Hij heeft vastgezeten voor moord maar wil graag schoon schip maken. De ex-bokser zoekt zijn zuster op om bij haar te logeren. Ondertussen ontmoet hij de beeldschone Jolene. Een vonk lijkt over te springen. Maar hoe zal zij reageren op zijn verleden?

avatar van gauke

gauke

Deze productie was zo te zien met de beste intentie gemaakt, maar er was niets nieuws onder de zon: Het verhaaltje over een ex-bokser, die voor moord 12 jaar had vastgezeten en veranderde door liefde en vergeving was uitermate zwak, voorspelbaar en ook ongeloofwaardig. De dramatiek kwam gekunsteld over en werd bovendien niet verklaard. De cast speelde wel goed.

avatar van Pastaman

Pastaman

Totaal niet eens met gauke.

Hele leuke film.

Absoluut niet gekunsteld!

Geen actiefilm maar gewoon een mensen film.

Prima vermaakt met deze film.

avatar van Brabants

Brabants

Het verhaal van deze film verloopt super traag wat waarschijnlijk te maken heeft met een te zwak script. Dit script is zo zwak door de hoge mate aan ongeloofwaardigheid en voorspelbaarheid van het verhaal. Deze ongeloofwaardigheid wordt vooral gegenereerd door de scènes waarin de emoties totaal niet voelbaar zijn. Op zich is het acteerwerk redelijk maar als de emoties niet overkomen dan kun je wel een zwak script de schuld geven, maar het acteerwerk heeft hier zeker ook een rol in.

avatar van blurp194

blurp194

Erg traag is het zeker, maar voorspelbaar kon ik het dan weer niet echt vinden - tenminste, die draai in het plot had ik niet zien aankomen. Hoe onze vriend Bean daar op reageert en hoe dat verder verloopt was dan wel weer wat makkelijk - zoals de hele film eigenlijk een beetje naar het onafwendbare einde dobbert. En dat het geloof er uiteindelijk bijgesleept wordt vond ik ook weer niet zo sterk, hoewel er in het genre - 'verloren schaap vindt de heer' - toch ook heel veel slechtere films zijn.

Sean Bean heeft een hoofdrol te pakken, en doet dat niet onaardig - in aanmerking genomen dat hij nogal een B-list acteur is, met meestal vrij kleine bijrolletjes. De rest maakt weinig indruk.

avatar van desire73

desire73

Nou het leek wel een EO film. Zwakke film.

avatar van Waku

Waku

Beetje sneu dit drama.

Te geforceerd gebracht.

Alleen al de manier waarop de personages van zowel Sean Bean en Eva Longoria aan elkaar gekoppeld worden is tenenkrommend. Maar ook de rol van Tom Arnold als pizza boer is een treurige rol.

De manier waarop de karakters aan elkaar worden verbonden liggen er zo dik bovenop net als de dramatische ontwikkelingen rondom het neefje van de ex bokser Vian.

Ondanks dat "Any Day" makkelijk wegkijkt laat het geen enkele indruk achter.

avatar van schumacher

schumacher

Film toch beter dan verwacht na al die slechte commentaren hier. Ik heb ook al beter gezien daar niet van maar deze slecht noemen daar ben ik het zeker niet mee eens.

Het enige dat ik de film kan verwijten alleeja, de maker dervan is dat er iets te weinig animo inzat, het ging allemaal zeer traag en op zich gebeurde der weinig tot nikske maar dat maakte het mss dan net weer veel realistischer.

Zeker leuk om gezien te hebben.

avatar van ricone

ricone

slechte casting van Bean......totaal niet op zijn plek

longoria prettig om te zien,maar voegde haar rol iets toe, tom arnold veruit de beste, film is zo slecht nog niet