• 9.265.690 stemmen

Geregisseerd door: Lukas Bossuyt

Met onder meer: Koen De Graeve, Matteo Simoni en Robrecht Vanden Thoren

Gesproken taal: Nederlands

Plot Terug naar Morgen

De jonge professor Viktor doet een briljante ontdekking: hij vindt een manier om e-mails terug te sturen in de tijd. Zo is hij in staat om het verleden aan te passen. Dit begint als een spannend spel, maar lijkt hem ook een manier om zijn geliefde Lena te helpen. Al snel ontdekt Viktor echter dat je het verleden niet zomaar verandert: elke kleine ingreep heeft grote gevolgen.

logo tmdbimage

avatar van jippie2010

jippie2010

Ai, in mijn ogen toch niet helemaal geslaagd.

Over het algemeen ben ik wel een liefhebber van de Nederlandse en Vlaamse cinema, dus ik stapte er openminded in. Maar alles voelt net niet af... het drama wordt hier en daar slapjes uitgewerkt, de bijrollen zijn zwak, het plot is best simpel te noemen voor het onderwerp en de tijdsprongen van sommige personages waren niet geloofwaardig. En dan verliest het simpelweg zijn kracht. Het slot is past in het totaalbeeld: simpel en onaf. *2,5

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Een Vlaamse tijdreisfilm dus. De scenaristen keken duidelijk met een half oog naar The Butterfly Effect tijdens het schrijfproces, en hoewel Terug naar Morgen niet dezelfde impact heeft, mag het resultaat er zeker zijn. Het tempo ligt hoog, de puzzel zit goed in elkaar en de cast had er zo te zien wel zin in (al heb ik ook geen glansprestaties gezien). Verder baadt de film in een prettige zomerse sfeer. Mooie reclame voor Leuven trouwens.

Positief verrast. 3,5*

avatar van nijkerkbert

nijkerkbert

Zonder verwachtingen deze opgenomen en vanavond bekeken. Een film waar ik diep van onder de indruk ben, ook een film die je twee maal moet bekijken om het precies te vatten.

Een zeer aangename verrassing, mooi spel en mooie plotwendingen. Voor mij een welverdiende 4☆

avatar van Mr. Clean

Mr. Clean

Het was een prettige kijkervaring, maar het is alweer een tijdje geleden dat ik hem heb gezien.